19 Marts 2010 @ 11:01
 

L'Officiel marta numurā izlasīju interesantu materiālu par tetovējumiem. Īpaši man patika intervija ar Kristiānu Odižjē (zīmola Ed Hardy dizaineris). Starp citu, Ed Hardy zīmols radās nejauši. Kristiāns Odižjē reiz nopirka sev T kreklu ar tīģeri. Visi jautāja vai tas ir viņa jaunā zīmola T krekls. Viņš bija noguris atbildēt "nē", tāpēc sameklēja zīmējuma autoru, kurš izrādijās Dons Eds Hārdijs - leģendārais Kalifornijas tetovēšanas meistars. Kristiāns izpirka no viņa autortiesības un radīja zīmolu Ed Hardy :) Žēl, ka šis zīmols kļuvis pārāk populārs. Neskaitāmie viltojumi visapkārt kaut kā atsit vēlmi valkāt oriģinālu.

Runājot par tetovējumiem, manuprāt, tas ir viens no foršākajiem un interesantākajiem mākslas veidiem. Ļoti patīk kāsainie tetovējumi old school stilā. Un jo vairāk, jo labāk %) 

*šīs superīgas, iedvesmas pilnas bildes pieder foršajai blogerei Gala Darling.

Man pašai gan pagaidām nav tetovējumu, es laikam pārāk atbildīgi pieeju šai lietai. Līdz šim neviens potenciālais tetovējums nav izturējis pusgada pārdomu periodu. Es zinu, ka no tetovējumiem ir viegli atbrīvoties, tomēr tas kaut kā nemaina lietas būtību.  Tas ir kā precēties ar domu, ka var taču šķirties. Vispār, muļķīgākie tetovējumi, manuprāt, ir mīļoto cilvēku vārdi un citi mīlestības apliecinājumi. Diezgan naivi, ne?

Runā arī, ka tetovējumi izsauc atkarību - grūti pastāties pie viena. Mana paziņa, piemēram, pusgada laikā ir uztaisījusi veselus trīs tetovējumus. Es jokoju, ka viņa laikam mostas ar domu ''Cik jauka diena, varētu aiziet un uztetovēt sev kaut ko foršu." %) 

Kāda ir jūsu attieksme pret tetovējumiem draugi? Patīk/nepatīk? Ja jūs taisītu tetovējumu, tad kādu un kur? Varbūt kādam no jums jau ir tetovējumi?

 
 
I feel: jubilant
I hear: MGMT - Electric Feel
 
 
( Post a new comment )
gossip_girl: Lady Gaga[info]gossip_girl on 20. Marts 2010 - 16:04
cik noslēpumaini :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)