25 Janvāris 2010 @ 13:20
 

Varat iedomāties – manas smaržas (Armani Sensi White Notes) vairs neražo. Tā man pateica veikalā, kad es kārtējo reizi atnācu pēc tām. Tā ir problēma, ņemot vērā, ka tās ir vienīgās smaržas, kuras es lietoju jau vairākus gadus. Biju jau samierinājusies ar domu, ka nāksies izvēlēties kādas citas... Taču, ak, veiksme! eBay’ā parādījās viens pārdevējs, kuram bija šīs smaržas turklāt 75 ml apjomā. Un viņa labprāt piekrita nosūtīt tās uz Latviju :) Vismaz varēšu vēl kādu laiku lietot tās, kuras patīk visvairāk. Varbūt kad man beigsies šis flakons, man pat sagribēsies izvēlēties kaut ko citu.

"Chloe" by Chloe

"Ricci Ricci" by Nina Ricci

"Rock'n Rose" by Valentino

"The Beat" by Burberry

"Lola" by Marc Jacobs

"John Richmond" by John Richmond

"Flower" by Kenzo. Šīs pēdējās man atveda  no ceļojuma mana jaukā kolēģe A.  Trīs ļoti foršas izliektas pudelītes. Arī smarža patīk, taču tā ir pārāk stopra priekš ikdienas lietošanas. Paredzēts lietot īpašos gadījumos :) Kādas smaržas jūs lietojat un cik bieži vispār mainat smaržas?

 
 
I feel: awake
 
 
( Post a new comment )
skropstutussa: Burciņā[info]skropstutussa on 25. Janvāris 2010 - 13:54
Es nopirku Kenzo Amour un to nožēloju. Sākumā likās, ka smaržo ļoti jauki (veikalā) un tā arī bija, bet nu jūtās kaut kāda kaitinoša vaniļa vai kas tāds.
Vislabāk man patika Burberty Brit vai kkā tā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
gossip_girl: Audrey[info]gossip_girl on 25. Janvāris 2010 - 20:42
es lasīju, ka izvēloties smaržas jāizvēlas trīs reizes: pirmo reizi smaržas jāmēģina uz papīra, papīrītis jānoliek mājās, lai pēc pāris dienām pārbaudītu cik tās noturīgas. otru reizi tās pašas smaržas jāuzpūš uz ādas un jāpārbauda vai tev tiešām patīk un trešo reizi ej uz veikalu vēlreiz pamēģināt un nopirkt. vot tāda gara procedūra %)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Lii: grāmata[info]blondais_terors on 26. Janvāris 2010 - 09:51
tas tāpēc ka katras smaržas sastāv no 3 notīm. īstais aromāts neatklājas uzreiz. pirmā ir galvas nots - pazūd pēc 15 minūtēm. tā tikai veido pafīma noskaņu. Pēc 15 minūtēm atveras sirds nots. tā tu maržosi nākamās 2-3h. pēc tam parādīsies bāzes nots, kas atbild par parfīma noturību. (ilgst atkarībā no smaržām līdz 8h).
Saka ka smaržas jāizvēlas kā mīļākasi - vispirms ar tām jāpārguļ. tātad, uzliek smaržas un tikai nākamajā rītā, ja vēl jūt un patīk, tad esot īstās :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa: Sapņi[info]skropstutussa on 27. Janvāris 2010 - 09:16
Kamēr smaržas bija veikalā, tās bija manas īstās. Nez cik reizes gāju un pūtu, un staigāju ar tām. Nopirku un atklājas pavisam nesajusta nots.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)