Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols - šōra [entries|archive|friends|userinfo]
GonzoKd

[ website | Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šōra [Jul. 9th, 2010|07:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkizelpot?

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 10th, 2010 - 12:08 pm
(Link)
Vnk ir paaraak daudz prieka tagad. Laikam pagaajshgad bija peedeejaa epizode, kad es klausiijos skumju muuziku: nejaushi mashiinaa Cult Of Luna, aaraa bija apmaacies un lietus un es biju ar draugiem laikam. Un tad es iegrimu taadaa kaa "eksistenciaalismaa" :) Bet tagad chista: muusu naakotne ir ljoti gaisha. Un man vienalga, kas buus liidz tam: 3. pasaules karsh, kaut vai naave, es vnk redzu, ka tepat aiz stuura ir paradiize un tumshie speeki raustaas peedeejaas konvulsijaas. Cilveeki panjem seenes vai ko un peec tam to nekad neaizmirst, jo tas atver tik daudz vairaak kaa mees piedziivojam savaas 4 dimensijaas, bet muusu naakotne ir apzinja, kas paplashinaas, telepaatija, nav melu, nav ljaunuma, visi esam viens.
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:July 10th, 2010 - 08:08 pm
(Link)
Tu esi ļoti savdabīgs cilvēks, ar savu skatījumu uz lietām, ar savu ceļu & ceļasomu. Es Tevi par to ļoti cienu.
Esmu dzīvojis kopā ar sāpēm, negācijām, kompleksiem, lielākām vai mazākām ciešanām ilgus gadus, kopš vien sevi atceros (un sevi atceros no ~1g vecuma). Šajā laikā tas ir izstrādājies par tādu kā pieradumu, pat vajadzību. Skumjas & eksistenciālas pārdomas ir pārāk dziļi integrējušās manā apziņā & zemapziņā.
Cenšos to mainīt uz pozitīvo pusi, bet tas ir ārkārtīgi lēns & sarežģīts process.
Saproti arī mani - es nodarbojos ar mākslu & kultūru. Man ir nepieciešams t.s. dramatiskais konflikts, lai radītu. Pretspēku sadursme, tā sacīt.
---
Klau - vai vari iedot savu meilu. Gribēju Tev aizsūtīt vienu savējo tekstu & uzdot pāris jautājumus.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 11th, 2010 - 10:20 am
(Link)
Ha, mana dziive arii ir ljoti ilgu laiku sastaaveejusi no saapeem, kompleksiem utt. Paaraak ilgu laiku. Bet tagad, kad tas viss ir pagaatne, es vareetu teikt: ok., varbuut tas man lika mekleet kaut ko augstaaku. Ja viss ir labi, nenotiek attiistiiba. bhakta777@gmail.com