Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols - dienas ziņas [entries|archive|friends|userinfo]
GonzoKd

[ website | Indiāņu blūzs & Kovboju rokenrols ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

dienas ziņas [Feb. 1st, 2009|01:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[skaņu celiņš |Bītli - I'm a loser]


Gonzo Notes Nr.21 (oI.oZ.o9)

            Pēdējās dienās manu uzmanību ir saistījušas galvenokārt divas ziņas:

Pirmā nāk no kaimiņvalsts, kur kādām vīrietim saniknojies jenots nokodis dzimumlocekli. „44 gadus vecais Aleksandrs iedzēris un izklaidējies ar draugiem, kad nolēmis izmēģināt seksu ar jenotu. (..) Vīri savā kompānijā sākuši dzīt nepiedienīgus jokus, kad vīrietis pamanījis interesantu dzīvnieciņu, kas "līdzinājies kaķim". (..) "Dažādībai mēs noķērām šo dzīvnieciņu, kas izlīda no krūmiem. Mans draugs paskaidroja, ka tas ir jenots. Tā kā mūsu kompānijā nebija sieviešu, nolēmu izmantot šo izdevību," paskaidrojumā milicijai rakstījis cietušais vīrietis. Tiklīdz vīrietis izvilcis savu mantību, zvērēns meties tam virsū.

            Veterinārārsti ar smaidu stāsta, ka neticējuši savām ausīm, kad no slimnīcas paziņoja, ka viņiem steidzami nepieciešams speciālists, lai uzšķērstu jenotu, kurš uzbrucis vīrieša dzimumloceklim. Nobeigumā ārsti atzīst, ka "viņam ir jāārstē galva, nevis loceklis.”

Otrā ziņa ir skandalozi traģiska visiem pašmāju kultūras dzīvē iesaistītajiem. Ir izjukusi Latvijas roka supergrupa, kas agrāk sevi dēvēja par Double Faced Eels. Muzikālās elites aprindās tiek runāts par vispārēju latviešu rokmūzikas krīzi, kādu radījis šis daudzus šokējušais fakts.

Kāds Guntars R., kurš nevēlējās savu personību atklāt plašākai publikai, uzskata, ka „Šajā brīdī gribot negribot jāvelk paralēles ar situāciju 60-to gadu beigās, kad bītli (angļu psihedēliskā poproka grupa The Beatles – Aut.) paziņoja par savas eksistences izbeigšanu. Man trūkst vārdu, lai aprakstītu šā brīža emocijas...” – Teica Guntars, kuram runājot, skumjās aizlūza balss. Izsakām līdzjūtību visiem grupas piederīgajiem & novēlam veiksmi vienīgajam „dzīvajam”, solistam Markam, pārdzīvot šo grūto laiku, lai tiektos uz jaunām mākslinieciskām virsotnēm.

 

linkizelpot?

Comments:
From:[info]snif
Date:February 1st, 2009 - 03:45 pm
(Link)
mazajaam spieguleem vairs nebus uz kā dročīt televizorā ;]
From:(Anonymous)
Date:February 2nd, 2009 - 10:29 am
(Link)
Njā, otrā ziņa ir patiesi skumja..
Sirsniņa sažņaudzas sāpēs, iedomājoties vien, kā Dagmāru varētu aizstāt Bērnības milicijas apcietinātā Dagne. Bet - gan jau arī šī brūce latvju skaņu mākslā reiz sadzīs!

A.G.