Vientuļais stepes vilks - Cilvēki. [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Cilvēki. [10. Jun 2019|20:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tikko kāpņutelpā satiku kaimiņieni, kuru nebiju redzējis gadu. Sirma kundzīte, baltkrieviete. Ja godīgi, es domāju, ka viņa ir mirusi, bet izrādijās, ka notikusi gaužām liela nelaime ar veselību. Atkāpei, es ar kaimiņieni pirmoreiz satikos, kad viņa naktī klauvēja pie ārdurvīm un protestēja pret manā dzīvoklī notiekošo dzerstiņu, patiesībā pret mūzikas basiem. Nē, nesauca policiju, ieaicināja iekšā un laipni lika paklausīties kā tas izklausās caur sienu pie viņas gultas. Es (mēs) sajutāmies vainīgi un nākamajā dienā iegāju ar atvainošanās konfektēm. Kopš tā laika mums bija abpusēji jaukas attiecības kā kaimiņiem, es palīdzēju uznest maisiņus, ja saskrējāmies, vienmēr sveicinājāmies ar smaidu, kas nav man tipiski, šķietami ieinteresēti man jautāja par dzīvi, kā diena pagājusi vai kas jauns teātrī. Un tad viņa pazuda. Tagad es izjutu tik drausmīgu vainas izjūtu, ka nebiju iedevis tālruņa numuru, vārdu sakot apsolīju, ja ko vajag, lai zvana. Mana empātija pret tikpat kā svešu cilvēku, daudzstāvenes kaimiņieni ir neizskaidrojama. Vienkārši atstāšu šo šeit.
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]yulungu
Date:10. Jūnijs 2019 - 21:56
(Link)
Cilvēkiem biežāk patīk sveši cilvēki, nekā pazīstami.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:10. Jūnijs 2019 - 22:35
(Link)
Man vispār nepatīk cilvēki.
[User Picture]
From:[info]tjigra
Date:17. Jūnijs 2019 - 18:14
(Link)
Kā viņa pret Tevi, tā Tu pret viņu. Nav izskaidrojamas simpātijas, empātijas vai antipātijas. Vienkārši ir. Punkts.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:29. Jūnijs 2019 - 23:04
(Link)
:) man arī ir kaimiņiene, ar ko vienmēr aprunājamies. kundzīti iepazinu, kad man pazuda kaķis un no tā laika runājamies. viņa gan pārāk neklausās:)), bet tas viņas "kā meitenei iet" vienmēr silda sirdi, lai arī sen vairs neesmu meitene, bet man vairs nav mammas, tādēļ mīļi.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:29. Jūnijs 2019 - 23:09
(Link)
..un vēl viena man palikusi atmiņā,- kad ievācos, viņai bija laikam 84. nomira viņa laikam simtgadīga. kādreiz strādājusi par pavāru uz kuğiem. tāda maza, sirma un vienmēr sprigana. vienreiz mēs ar manu ciemiņu slēdzām kopējās koridora durvis, bet viņa izlēkšoja koridorā sarkanās bumbierenēs.:)) uzdāvināja man vīna pudeles kastīti, kur glabāju diegus. domāju, ka tās sīkās aprunāšanās viņai bija svarīgas.
From:(Anonymous)
Date:13. Janvāris 2020 - 10:53
(Link)
Neraksti, jaunieti, tev nesanāk