Vientuļais stepes vilks - TV ir ļauns. [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

TV ir ļauns. [15. Dec 2011|11:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[Troksnis |Intervija ar doku SA+]

Tas visiem skaidrs un to man ik palaikam atgādina kāds vieds paziņa vai pat Patiesību apjautis draugs. TV kasti vispār mūsdienās turēt mājās sen vairs neskaitās stilīgi, drīzāk jau otrādi, un kur nu vēl nenormāli izšķērdētais laiks. Vārdu sakot, esmu nestilīgs nūģis, kas krimināli nosit laiku. Rokas nost no manām 55 sezonas Dinamo spēlēm ( ja pareizi atceros, tad tieši šī iemesla dēļ iegādāju kārbu, kas Zaķusalas ciparus pārvērš kustīgās bildēs ar skaņu) un dažām HK Rīga puiku mačiem! Savos vēlajos rītos arī paspēju pusmiegā vēl uz kādu 15. minūšu ziņu bloku. Tāpat TV drīkst mierīgi burzguļot man fonā, kad lasu grāmatu vai ēdu rostbifu un galu galā nekas mani tā neiemidzina kā švarcnegersīgals vaikāviņusturvisussauc ar ASU sižetu. Teikšu nemelojot, strādā nekļūdīgi, kolīdz bojevika katarse, kad galvenais stallondamme`s veidīgs varonis sāk iznīcināt visus otrā plāna aktierus, es iemiegu dziļi veselīgā miegā. Mazliet novirzījos pašpietiekamā sevis attaisnošanā no galvenās tēmas - tātad dažreiz man atgādina šī savārstījuma pirmajā daļā ietverto ļaunumu. Tad pēkšņi es uzskrienu virsū kāda sava dzīves skolotāja necili elektroniskai atskaitei par nesen pavadīto laika posmu, ka subjekts tā vēsi "izkniebis" dažus seriālus. Nu tā, tiešām tikai dažus, tos stilīgākos, kuriem ar TV nav nekāda sakara, tam taču ir domātas elektroniski skaitļojamās mašīnas (turpmāk ESM).:) Es protams darba ESM izmantoju to primārajiem mērķiem un no hipotētiskajiem ievades datiem run->calc rodu rezultātu, ka īpatnis ir "izkniebis" pavisam neilgā laika posmā ...ah***, piedotiet, joptv...atvainojiet vēlreiz - aptuveni 23 diennaktis tīra ekrāna laika! Minēšu, ka šis nav vienīgais tāds viņa dzīves posms. Mammīt mīļo! Būtu klusējis, bet šajā tēmā tas nav viens vai divi precedenti, bet recidīvs manā kaunināšanā par necilo TV kastes ieslēgšanu. Labi, ko tad es, turpinu nestilīgi gaidīt pēc piecām dienām savu hokeja spēli, no rīta ziņu bloku gan nogulēju un gan jau vakarā iemigšu pie kā asi burzguļojoša kādā no savām 4(!) programmām. Lai ar Jums stils un neizšķērdējiet dārgo laiku ar TV, kas tiek atņemts seriāliem!:)
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:15. Decembris 2011 - 19:59
(Link)
Skatīties TV ir ne tikai normāli, bet pat nepieciešami. Tie, kas apgalvo pretējo, visbiežāk vienkārši nevar atļauties TV, dekoderu vai arī kādu no televīzijas pieslēgumiem. Nu vai, visbiežāk, visus uzreiz. Viņi arī dzer daudz tējas, jo tēja ir lēta.

Un teikt "es tv neskatos" jau gadus piecus nav stilīgi. Tikpat nestilīgi ir lupīt kaut kādas filmas vai seriālus (vai nedod dievs - hokeju) datorā, metra attālumā no acīm. Priekš tam ir domāts televizors, kurš atrodas vairāku metru attālumā un sniedz vizuālu baudījumu.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:16. Decembris 2011 - 11:24
(Link)
Godīgi sakot, es nezinātu, ko iesākt ar kādu no TV pieslēgumiem, jau 4 programmas liek spaidīt pulti. Pie 20+ es apjūku un neskatos neko, bet viedoklī jau apmēram galvenās savas izklaides tēzes izklāstīju.:)