Vientuļais stepes vilks - [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Nov 2011|11:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:15. Novembris 2011 - 12:33
(Link)
es esmu kļuvusi jau par 95% vegānu un eju uz to lai būtu 100%, bet tā komūna mani šausmina. nu pareizāk sakot sastāvi produktiem, ko tur liek.
katrā ziņā es tā neēdu un vairums no man pazīstajiem vegāniem arī tā neēd. es gan domāju, ka arī tie kas to komūnu taisa un lasa tā gluži neēd ikdienā. nu vismaz es ceru, ka tā.
vienīgais labums ko es tai komūnā saskatu - ja nu uznāk kaukāda nenormāla kāre pēc kaukā neveselīga, tur ir sapostēti produkti, kuri ir vegāni un tad pašam nav jāiespringst meklējot pa plauktiem un lasot visam sastāvus.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:15. Novembris 2011 - 12:36
(Link)
nekādi negribēju apvainot visus Pasaules vegānus, tevi jau tiešām nē! Un neesmu tik naivs, bet secinājums ir tieši konkrēti par to vietni.:))
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:15. Novembris 2011 - 12:39
(Link)
es jau ij nemaz neapvainojos, tik biš gribēju aizstāvēt vegānu godu :D
tā komūna pārsteidz un izbrīna arī mani, tur tiešām ir salikti pārsvarā tikai pēdējie sūdi.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:15. Novembris 2011 - 12:42
(Link)
UPD. vietnes nosaukums eksponējas pārlūkā kā "om nom"!!! OMG WTFK GEJLOL:D
From:[info]echoes
Date:20. Novembris 2011 - 11:48
(Link)
Ja jau tik ļoti šausmina, vari taču pati pievienot kaut ko "nešausminošu" :>

Tur jau nav koncepts veselīgs/neveselīgs, bet vegāns/nevegāns. Protams, ka postētāji ikdienā nepārtiek no cepumiem un čipsiem (man šķita, ka tas ir pašsaprotami, bet izrādās, ka dažiem ne)
Aptuvenais nodoms ir apkopot veikalos atrastos accidentally vegan produktus. Par to, ka burkāni, griķi utml (un viss tur pie userinfo sarakstā minētais) ir vegāni, visiem (cerams) jau tāpat ir skaidrs.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:20. Novembris 2011 - 16:54
(Link)
es saprotu, ka vegāni nepārtiek tikai no tā, kas ir sapostēts komūnā. es tā arī esmu uzrakstījusi.
savukārt nevegāni to uztver tā - ā, ja šitā ēd vegāni, tad es negribu būt vegāns, jo lai pārtiktu no tādas pārtikas un nenomirtu ir obligāti jāēd klāt kotletes, karbonādes un mazsālīts lasis, uzdzerot pamatīgu kefīra vai pilnpiena krūzi. slikta reklāma vegāniem un lieks trumpis visēdāju rokās.
tas ir ļoti jauki, ka komūnai tagad nomainījies dizains un pievienota informatīvā josla ar to, ko ēd vegāni.
man personīgi būšana par vegānu ļoti lielā mērā nozīmē arī ēst veselīgi, ar ko nesavietojas lielākā daļa komūnā publicēto produktu. es pat īsti nezinu, kas manā gandrīz vegānismā spēlē galveno lomu - ētiskie apsvērumi vai pārliecība par to, ka dzīvnieku izcelsmes produkti cilvēkam nav veselīgi (tāpat kā visi tie draņķa ē un šmē, ko visam gāž klāt). to, ko es ikdienā ēdu, neuzskatu var vajadzīgu tur pievienot, jo tās savukārt man liekas pašsaprotamas lietas. ja nu uznāk kaukāds pilnmēness, PMS vai vienkārši lēkme pēc kaukā neveselīga, tad man nav problēmu pastāvēt veikalā 20 minūtes ilgāk un palasīt sastāvus, meklējot ko vegānisku. turklāt bieži vien kamēr lasu un šausminos par to, ko tik visi tie izstrādājumi nesatur, lielā vēlme ir pārgājusi un varu mierīgi iziet no veikala tukšām rokām. tāpēc ar komūnas veidošanā neiesaistos, nedomāju iesaistīties un savā frendlistē nelasu.