|
[28. Feb 2011|12:59] |
Biešu sula viena pati nav dzerama, vismaz ar baudu - nav. |
|
|
Comments: |
| From: | goddes |
Date: | 28. Februāris 2011 - 13:43 |
---|
| | | (Link) |
|
mmm, granātāboli ir labi:))
From: | digna |
Date: | 28. Februāris 2011 - 13:38 |
---|
| | | (Link) |
|
Nea, to jāliek kāt, piem., burkānu utml., nedzer pliku!
| From: | goddes |
Date: | 28. Februāris 2011 - 13:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Es tik paprovēju, sak tīru mantu:)
| From: | tjigra |
Date: | 28. Februāris 2011 - 13:59 |
---|
| | | (Link) |
|
Galnais ne uzreiz dzert.
| From: | goddes |
Date: | 28. Februāris 2011 - 14:09 |
---|
| | | (Link) |
|
kapēc?
Jo sulā ir kaitīgie savienojumi, kuri izjūk saskaroties ar gaisu. Vislabāk esot - no rīta izspied - vakarā dzer, vai otrādāk.
Aj beidz, esot:)) Ir diametrāli pretēji viedokļi un pie kājas, vienkāršī jādzer.:>
Kāpostu sula ir visvēmīgākā. Ne jau skābo kāpostu, bet svaigu kāpostu. Garšo pēc saspaidītiem gliemežiem- viens malks un podiņš pilns.
| From: | goddes |
Date: | 28. Februāris 2011 - 14:15 |
---|
| | | (Link) |
|
ak šitā, nu kacenu es gan paprovēšu izdzert, kad žokļi piekusīs:)
Kādreiz Rimītī sulu pārdeva kartona pudelītēs, nav jāgrauž viss kāposts (kurš brīnumainā kārtā ir garšīgs) :D
| From: | goddes |
Date: | 28. Februāris 2011 - 15:07 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tad jau tā sula no Polijas ir braukusi garām kāpostu laukam, vienīgā sakarība ar kāpostiem:>
Vai spiedē pļorzāta ar visiem gliemežiem.
| From: | sissy |
Date: | 28. Februāris 2011 - 18:28 |
---|
| | | (Link) |
|
Ir kaut kādi iemesli, kāpēc jamo vajadzētu dzert bez baudas? :)
Kādēļ ne? Man šķiet es savu cisternu nupat būšu izdzēris, jāsāk piedomāt pie sevis saglabāšanas:)) | |