Vientuļais stepes vilks - Kuda mir kaķetsa? [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kuda mir kaķetsa? [7. Jan 2010|14:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkvajag?

Comments:
From:[info]mikii
Date:7. Janvāris 2010 - 14:38
(Link)
nu tas jau tā kā vecajā jokā par 50. gadiem vs 2000.jiem - sabiedrības reakcija tad un tagad. diemžēļ man bail, ka pārlieka aizsardzība drīzumā iedzīs sabiedrību tādā alerģiju un iedzimto slimību krīzē, ka zāļu ražotāji sāks ražot speciālos dubļu maisījumus, ar kuriem bērnus barot, lai tomēr inkubatora apstākļos radītu kaut nebūt kādu imunitāti :/ cilvēkiem ir pārāk īsa atmiņa
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:7. Janvāris 2010 - 14:43
(Link)
O, starp citu par atmiņu. Izlasīju vienā diezgan pasūdīgā grāmatā interesantu frāzi, viedokli. Kādēļ cilvēkiem pārsvarā ir bail vai pretīgi no reptiļiem. Variants - gēnos ir miljons gadu sena "atmiņa" par pirmo pasaules dabas "kroni". Vai nu mūsu neglītais sencis, vai konkurents. Varbūt pārāk saraustīti un kodolīgi, taču šo izlasot es apstājos un padomāju.
From:[info]mikii
Date:7. Janvāris 2010 - 14:51
(Link)
nu gēnu atmiņā un evolūcijas veidotajos refleksos ir daudz kas no senajiem laikiem palicis. ir jau arī foršs storijs, kā vispār cilvēku/dzīvnieku/reptīļu smadzenes ir veidojušās evolūcijas ietekmē, kā tas izskaidro zemaziņas un refleksus utt. smagi interesanti, tikai slinkums lasīt (vismaz man, jāsāk ar to cīnīties)
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:7. Janvāris 2010 - 15:31
(Link)
aha, tāpēc arī čūskas nav patikušas lielākoties ne mums, ne arī cilvēkiem pirms 2000 gadu.