Vientuļais stepes vilks - Latvijas Pasts spridzina atkal. [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Latvijas Pasts spridzina atkal. [22. Apr 2008|10:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Izskatās, ka šim uzņēmumam ar steigu jāatņem monopoltiesības. Ok, es saprotu tos gadījumus, kad neapzinīgi pastnieki izmet sūtījumus atkritumos. Saprotu tādā ziņā, ka uzņēmums, lai arī ir atbildīgs, bet nevar prognozēt atsevišķu indivīdu rīcību. Tad lūk nu pazudis vesels laikraksta metiens. Vienkārši nav! Pāris citāti raksturo puvuma pakāpi LP vadības galā:

"Uz žurnālistes jautājumu, kāpēc šādā ekstremālā gadījumā, kad pazudušas viena rajona abonentu avīzes, nejautāja savai priekšniecībai, ko darīt šādā situācijā, J. Tauriņa atbildēja, ka viņai tad jāmeklējot rīkojums, kurā tas bijis rakstīts."

"Uz jautājumu, vai abonenti par nepiegādāto laikrakstu saņems materiālu kompensāciju, laipna balss telefona klausulē atbildēja, ka līdz šim pasts šādu kompensāciju nav izsniedzis. Abonenti vienīgi var saņemt pasta atvainošanos."
Linkvajag?

Comments:
From:[info]mikii
Date:22. Aprīlis 2008 - 10:44
(Link)
bezpriģels! manā skatījumā tā ir vecā labā valsts iestāžu problēma - iestāde nesniedz pakalpojumus klientiem, tā atļauj klientiem saņemt pakalpojumu. reizēm..
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Aprīlis 2008 - 10:55
(Link)
Nu joptvajumaķ, vai tad nepastāv līgums, kur abpusēji aprunātas Pušu saistības?! Pienākumi un atbildība. Tiesā! Un un izkratīt no LP visu Parex piešķirto pabalstiņu.
From:[info]mikii
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:01
(Link)
līgums starp ko? abonentiem un pastu? esi lasījis līgumu? kādi ir pasta pienākumi un atbildība? es vismaz nē, bet es arī neko neesmu abonējis gadiem (un tad arī abonēju no dienas abonēšanas centra)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:08
(Link)
Nē, es domāju starp A/S Diena (avīzes ražotājs) un LP (piegādātājs). Tādam starp šīm pusēm tak jābūt.
From:[info]mikii
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:12
(Link)
tikai jautājums, vai konflikts ir starp dienu un pastu vai starp pasūtītājiem un pastu - diena jau savu naudu ir saņēmusi un kravu nosūtījusi. tā var ķerties pie pasta tikai tad, ja vadītājiem rūp lasītāju labklājībā (kā tam vajadzētu būt)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:27
(Link)
Mazai atkāpei, es pirms gadiem 5..6 piestrādāju tajā "Ziemeļlatvijā" par IT adminu. Nu tad vienreiz arī nobruka viss tīkls un HDD ar samaketēto metienu piedevām. Tā kā es pašpasludinātais ajtišņiks vairāk saprotu no mēbeļu skrūvēšanas kā PC un Macu tīkla niansēm (btw ar koaksālajiem tolaik bija), 24h melnu muti, 1l vodkas, 3 pakas cigaretes, bet pacēlu... Mājieni par rezultātu, ja neiznāk viens metiens bija nepārprotams, visticamāk jāemigrē. Tas saucās Pušu atbildība:>
From:[info]mikii
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:31
(Link)
šajā gadījuma gan ir dažas atšķirības- metiens ir iznācis, bet ir sekmīgi pazudis. pie tam pazudis iestādē, kurai viss pazūd un nekas nenotiek laikā. ja tur būtu stingri līgumi ar sekām, pasta jau sen nebūtu..
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:36
(Link)
Hmm, bet tak ir instances kas soda nekorektu līgumu gadījumā? Ir taču likumdošanā paredzēts, kādam jābūt līgumam.
From:[info]mikii
Date:22. Aprīlis 2008 - 11:38
(Link)
pavērosim, kā attīstīsies pasākums. protams, ka patērētāju tiesības ir jāaizstāv, bet man nav ne mazākās nojausmas, kādi noteikumi ir preses abonēšanas līgumam..
[User Picture]
From:[info]lordramex
Date:22. Aprīlis 2008 - 12:02
(Link)
kruta ...