Vientuļais stepes vilks - Sula vai darva? [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sula vai darva? [2. Apr 2008|11:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]up
Date:2. Aprīlis 2008 - 13:49
(Link)
secinaajumus patieshaam nav gruuti izvest - nekad neko tiiklaa nejautaat, jo uzneko citu kaa paargudru dirshanu un kjengaashanos nav ko cereet.
p.s. tas nav taa, ka es shobriid veelos iesaistiities garaa, neaugliigaa diskusijaa, par to, kuru no mums visaugstaakais ir apdaliijis ar praatu mazaak. kas attiecas uz avotiem no kura es smeelos ideju par to, par ko uzdevu jautaajumu, tad shaadu sulu tecinaashanas veidu ieksh viena radio raidiijuma ieteica fitopatologje Maara Kileevica (kuras zinasanas man nav pamata apsaubit) http://www.latvijasradio.lv/program/2008-03/20080325_1.htm raidijumaa "ka labak dzivot" , ko man 26.marta plkst. 04:02 gadiijaas dzirdeet taksii braucot.
velreiz paldies par "visa zinaashanu labaak" un bezgaliigo laipniibu :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Aprīlis 2008 - 13:58
(Link)
Nu taisnības labad jāsaka, ka neko daudz neķengājos, kur nu vēl apdirsu. Izteicu savas domas dusmīgā formā. Un ar Maaru Kileevicu es ļoti labprāt parunātu. Kautgan man neizbrīnītu detaļas, galu galā, piemēram, RD Vides departaments joprojām ir pārliecināts, ka zīriņu kolonija atrodas uz preses nama. (liekas gadus 5 jau uz RTU ). Man patīk šie dabaszinātnieki, kas no biroja benķiem teorētiski mēģina attaisnot finansējumus, ik palaikam izspļaujot kautkādas inovācijas. Katrā ziņā šis atklājums līdzinās paziņojumam, ka zeme tomēr nav plakana, un nevajadzētu kurināt nost uz sārta gadsimtos gūtās pieredzes aizstāvjus.
[User Picture]
From:[info]up
Date:2. Aprīlis 2008 - 14:11
(Link)
nu, tad es laikam buushu izdomaajusi gan vispār bikses nost un pa purnu.
Tumsonīgie cilvēki bļin:(
gan - kretiins tu esi - vismaz +2, turklaat es neesmu arii "subjekts" (es neesmu ljaunatminiiga, tikai preciiza.)

mees nerunaajam ne par ziirinjiem (vinja ir agronomijas magjistrs, nevis ornitologs), nedz arii meegjina ieguut valsts naudu iipasho beerza sulu tecinaashanas kaasiishu izstraaades laborotorijai, izstraadei unievieshanai. manupraat tu shobriid ljoti ciitiigi meegjini aiziet no teemas un rast jebkaadu attaisnojumu savai paargudriajai rupjiibai. paldies par puuleem, bet mani tas neinteresee. es nejautaaju tavu viedokli par sho sulu dziishanu veidu, es vaicaaju, vai kaads man nevareetu shaadas "ieriices" iegaades vietu vai sheemu pagaadaat. ja tu to nevari, tad laikam saruna ir izbeigta, jo lai arii es uzskatu, ka laba izvilloshanaas vienmeer naak tikai par labu, tachu shitik prasta attieksme mani patiesi uzshkjebina, taadeelj pat naacaas izdzeest jautaajumu komuunaa.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Aprīlis 2008 - 14:33
(Link)
Ph, trauslā būtne!:D Jā esmu neizvēlīgs vārdu izvēlē bieži, bet šis pat nav tas gadījums, tā kā uzmest lūpu ir lieki. Vismaz tie, kas mani zin tā nedara.

Un zīriņu lieta tika pieminēta kā piemērs, kā piemērs vides darboņu informētībai utt. Koku saudzēšana manuprāt pieder pie vides. Kā likums, pieminēji dotā avota maģistra grādu, neizslēdz iespēju, ka viņa kļūdās. Akdēmiskā izglītība bieži nesaskan (ļoti bieži - ir gadījies dzirdēt 2 augstāko izglītību īpašniekus un doktorus, kas gvelž absolūtās muļķības)ar reālām zināšanām. Ieteiktu apvaicāties Kārļonkulim Amatas pagastā, piemēram, kas notiek ar bērzu viņa sētā, kurā urbj sulas jau 50 gadu, un apskatīties, kas notiek ar koku, kam bojāta, atplēsta miza, vai ir saskare kaut ar mazu nagliņu.
[User Picture]
From:[info]up
Date:2. Aprīlis 2008 - 14:59
(Link)
jaa, katrs var kjuudiities. un tieshi to vajadzeetu patureet praataa uzvedoties tik kategoriski un pashtaisni :)
par nozheelu man nav lauku opja vai kaada cita radagabala, kas mani vareetu konsulteet sulu tecinaashanas jautaajumos, preteejaa gadiijumaa es diezvai veerstos pie asfalta paaudzes internetaa. savukaart mineetaa kundze gan viesa uzticiibu ne tikai akadeemisko zinaashanu, bet arii dziives pieredzes deelj.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Aprīlis 2008 - 15:55
(Link)
neķer krenķi, uz mani parasti apvainojas. ieturu pōzu un turpinu būt tāds, kādu mani iztēlojas. (šeit)

P.S. nemaz, nemaz nepārliecināju par pretējo?
[User Picture]
From:[info]up
Date:2. Aprīlis 2008 - 16:01
(Link)
nee. nepaarliecinaaji.
no worries.