making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

29. Nov 2015|14:49

gnidrologs
''Šajā laikā personai aizliegts iekļauties vietējā darba tirgū, jādzīvo nometnē, iztiekotno pabalsta. ''

Interesants moments. Latvijā ir daudz cilvēku, kuri vispār nav tiesīgi saņemt nekādu pabalstu, pat ja ir pliki nabagi tādu vai citādu cēloņu dēļ. Pat pensionāri saņem mazāk, nekā tie brūniem krāni, kas uzdodas par ''bēgļiem'' un viņiem netiek dota haļavnā pajumte. Mans tēvs, kuram ir aptuveni 40 gadu darba stāžs saņem 220 eiro pensijā. Tagad atbarauc kaut kādi naidīgi kretīni no Kretīnistānas, kuri nekad vispār nav domājuši par organizētas civilizācijas uzbūvēšanu un saņem beztermiņa kabatas naudu un jumtu virs galvas, kamēr kaut kāds sūda maznodrošinātās personas pabalsts Latvijā bija 50 vai 70 eiro pēdējo reizi, kad interesējos.

Tādi tirliņi kā tu ir viena no šūniņām, kas būs par pamatu Eiro civilizācijas sabrukumam. Muslimiem piedrāzt mūsu vērtības, tajā skaitā tevis lolotās cilvēktiesības, demokrātiju un liberālismu. Viņi labi saprot, ka mēs esam vāji un tieši tā pat kā zeku kultūrā gaida, kad viņi varēs izdrāzt tevi orālajā atverē un ierādīt vietu pie parašas.

Ģivu dajusj cik akli ir ''progresīvie'' eiropieši attiecībā pret atklāti naidīgu kultūru un tās pārstāvjiem, kas nebūt neslēpj savu naidīgumu. Ja esi kaut nedaudz sekojis līdizi t.s. ''mēreno musulmaņu'' attieksmei pret visiem neskaitāmajiem terora aktiem, ko šie nezvēri dara Eiropā, tad parasti teksts ir apmēram tāds ''nu jā, slepkavot nav labi/terors nav labi-BET [insert]viņi taču apsmēja mūsu pravieti/viņi iebruka mūsu valstī[/insert].

Viņi ienīst tavas zaranas un šajā sakarā nekas nemainīsies. + viņi ir agresīvi, vitāli un vairojas. Tādi kā tu ir pasīvi, apātiski un nihilistiski.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..