making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

2. Jun 2021|14:19

extranjero
Pirmkārt, tā nebija nekādu uzskatu popularizēšana. Tikai privātu komentāri, nevis oficiāls ieraksts. Un tavs pēdējais teikums ir vienkārši smieklīgs.

Otrkārt, tu uzskatīji, ka no šīs ceļošanas kāds nomirs. Tu kļūdījies nevis es. Es pats izceļojos vismaz uz 4 valstīm, un pat kovidu nesaķēru. Tāpat es uzņēmu vairākus kaučserferus savās mājās. Es pat nesaslimu ar kovidu.

Skaidrs, ka ir cilvēki, kuriem varētu būt riskanti ceļot – tādi, kuriem ceļošana vairāk ir sēdēšana bāros vai iešana uz naktsklubiem. Tie, kam ceļošana ir dabas vai arhitektūras objektu apskatīšana, riski biji ļoti minimāli, iespējams, pat mazāki nekā dzīve savās mājās, kur viņiem varbūt ir jāiet uz darbu un jātiekas ar kolēģiem, radiniekiem noslēgtās telpās, utt.

Vēlāk par snorkes ceļošanas alkām (laikā, kad jau tas bija oficiāli atļauts) kāds no cibas uzsāka apmelošanas kampaņu pret viņu. Ir skaidrs, ka šo personu pamudināja nesaprātīgas bailes un aizspriedumi pret ceļošanu.

Jā, sākumā varbūt mēs riskus tik labi neapzinājāmies, bet man izrādījās taisnība – kovida infekcijas riski atklātā vidē ir ārkārtīgi niecīgi, salīdzinājumā ar uzturēšanos vienās telpās. Es jau no paša sākuma teicu, ka valdības aizliegumi staigāt vienatnē brīvā dabā ir absurdi un bez jebkādas vajadzības brīvību ierobežojoši. Acīmredzot, tu tam nepiekriti un joprojām nespēj atzīt šo kļūdu.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..