making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

12. Jul 2020|10:55

extranjero
Es pieļauju, ka vairums cilvēku arī izlasīs tikai virsrakstu.

Ja būtu raksts par to, kā tiek izstrādātas vakcīnas, un redzētu virsrakstu “big pharma's war against medical establishment in vaccine development”, es arī neko pozitīvu tajā nesaskatītu.

Bet ieskatīsimies, kas teikts pašā rakstā:

All of this was in part about money, and it was in part about culture, but, in the end, it was also about politics, and about the future of liberalism. The issue of the Gray Lady against the Grey Tribe, like so many conflicts that have recently played out on social media, is perhaps best viewed as an internecine struggle over the strategies of the Blue Tribe in an era of political crisis and despair. Everyone has skin in the game, and the stakes are high.

Būtībā raksts tiešām ir par to, kas ir teikts virsrakstā. Savukārt es vairāk redzēju SSC kā ziņas, kas ir brīvas no politikas. Es nedomāju, ka SSC bija par šo cīņu pret mēdijiem.

Salīdzinājumam: Ja raksts būtu par vakcīnu proteīnu sintezēšanu nemirstīgajās šūnās, tad es sagaidītu vienkāršiem cilvēkiem saprotamu aprakstu, kā tas tiek darīts. Nevis augsta stila prātojumu, kas tiek mākslīgi tiek sarežģīts ar dažādām piebildēm kā “Visaugstais zinātnieks no Karaliskā institūta ziņo, ka nemirstīgās šūnas tiek iegūtas...”
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..