making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

20. Dec 2018|13:16

gnidrologs
Vai tev liekas, ka slikta attieksme ir pret migrantiem kā tādiem vai pret noteikta veida? Es vismaz neesmu dzirdējis, ka migranti, kas viegli integrējas vai asimilējas jaunajā vidē saņemtu sliktas reakcijas. Pat austrimāzieši, kas ir vizuāli citādāki, nekā standarta eiropieši ir labi tolerēti, bet tu pat vizuāli nevari izsaukt ksenofobiju. Vari konkrēti minēt kādas negācijas pret tevi kā migrantu tieši pēdēkā laikā, kas nebija senāk (piem daļa britu pret "vogiem" vienmēr izturējušies nicīgi).

"terorisms mūsdienās ir gandrīz ekskluzīvi right wing lieta"

Labs joks. Bet labi, es piekrīotu, ka pastāv ARĪ right-wing vardarbība, ties ļoti margināli. Tu jūties tā apdraudēts. Bet vai tu empatizē cilvēkiem, kas ir apdraudēti no krietni ikdnienišķākas vardarbības, kas nāk no pamatā trešās pasaules valstu migrantiem, musulmaņiem etc. Tu taču zini, ka cilvēki sākuši vairāk atbalstīt righ-wingu, jo reāli dzīvē saskarās ar importētiem draudiem veselība un dzīvībai, kā arī ekonomiskās problēmas, ko izraisa miljardi, kas jātērē grūtdieņu kopšanai. Vai tu nedomā, ka šiem cilvēkiem ir tik pat dibinātas tiesības sargāt sevi pret apdraudējumu? Tu domā, ka esi vairāk apdraudēts, nekā working class baltais pīplis no Rinkebijas vai Boltonas?

Runājot par atteikšanos no objektīvām un izmērāmām patiesībām. Piekrītu, bet tas no tiek no abās pusēm. Piemēram dzimumu delūzija, kas ir objektīvi izmērāma un nosakāma, bet tā pat tiek balstīta 100% subjektīvā vērtējumā. Globālā sasilšna ir tālu no objektīv un labi izpētītas. Taisnība nav ne armagedona alārmistiem nez absolūtiem noliedzējiem. Pat tā saucamais konsenss, kā izrādās, ir fiktīvs un balstās tikai uz mikroskopiska pētījumu procenta.

Esošās sistēmas destrukcija? Tu domā ģimenisko, tradicionālo un kristīgo vērtību destrukciju? :)
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..