making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

19. Dec 2018|06:03

gnidrologs
Es gribu būt ļoti generous pret tevi, jo tu man vienmēr licies samērā gudrs cilvēks. Taču man liekas, ka tu veic šāda veida ierakstus aiz dziļa intelektuāla negodīguma, par kuru kaunies, bet centies to maskēt ar sofistiku.

Es pilnībā piekrītu, ka šobrīd ir naratīvu, nevis patiesību laikmets. Tas nesākās ar "Trampa ēru". Tev ir alerģija pret Trampu tādeļ, ka viņš izmanto (izcili veiksmīgi) to pašu naratīvistisko tehnoloģiju, ko tik ilgu laiku ir izmantojuši (kopš postWWII perioda) ideologi Rietumos, KURI TEV PATĪK. Varam strīdēties kura ideoloģija ir labāka un kam, bet ir fakts, ka šo ideoloģiju iemiesošana dzīvē notiek caur propagandas, nevis godīga, plurāla diskursa metodi. Nav tā, ka savācas daudz gudru cilvēki, vecajo un ilgu diskusiju gaitā nonāk līdz zelta vidusceļam. Tā laikam Rietumos nekad nenotiek. Mums vienmēr jārevolucionē un jāpagrimst.

Tu piemini Orvelu, bet Orvels savās apecerē par totalitārismu ņēma par pamatu tieši kreiso variantu, kas ir daudz viltīgāks un suģestējošāks par prastu fašismu, kam nav ideoloģiski reliģiozas padapļokas. Nacisms un komunisms, jā, tie ir līdzīgi. Pliks fašisms ir vnk cieta varas vertikāle aļa Putinija.
Orvels daudz runā par valodas kropļošanu un to es vēsturiski varu asociēt daudz vairāk ar kreisajiem. Tam ir daudz piemēru. Mūsu vecāki un vecvecāki ir šo piemēru avoti. Ne velti sovoku sauc par melu laikmetu. Dzīvojām kā Dželsomino Melu Zemē. Fašisti ir in your face totalitāriķi, kas nemēģina pārinženierēt tavas smadznes - ir vienkārš vai nu tu esi ar mums, vai pret mums princips.

Viss no augstāk minētā ir slikta, grēcīga politika, bet man nez kāpēc šķiet, ka tu tomēr sliecies attaisnot melu kultūru, ja tā palīdz tavam personīgajam mērķim, gaumei. Tavā gadījumā antinacionālisms, iedomātā multikulti organiskās globālās tehnoloģijas utopija vai kas nu tur, kuru tieši tā pat kā Ctulhu (kurš tev nepatīk) gribi uzticēt kreisi domājošiem control frīkiem. Ceru, ka vari godīgi nokomentēt. Tas partizānisms man godīgi sakot sāk noriebties gan citos gan sevī.
Btw, srsly, nu kas bez sliktas pričenes Trampu padara par tādu monstru jūsu acīs?
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..