making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

12. Dec 2018|15:18

gnidrologs
Uzskats, ka tavai pusei nevēlami vēlēšanu iznākumi ir "vēlēšanu sistēmas gļuki", kuru vajadzētu "salabot". Tas vēl jo vairāk skan kliedzoši, ņemot vērā, ka Tramps tika ievēlēts par spīti pretinieku mēģinājumiem nogļukot vēlēšanas caur visaptverošu propagandas un nomelnošanas kampaņu kontrolētos medijos, sēdošās administrācijas un specdienestu korupcijas un samērā ticamu election fraud, ņemot vērā kā atsevišķos, demokrātu kontrolētos štatos drīkst balsot arī nelegāli migranti (štatos, kas ir pilni ar šiem nelegāļiem un skaidrska 100% balsotu par demiem).

Vai tu neaizdomājies, ka "gļuki" ir pie teikšanas esošajiem politiķiem kā rezultātā tiek balsots par ko radikāli citu? Vismaz tāds bija demokrātijas pamatuzdevums - nomainīt tautai netīkamus politiķus/politiskus kursus, pret citiem.

Btw, kāds ir tavs skatījums uz sociālo mēdiju gigantu (google, facebuk, twitter) un pēdējā laikā jau arī finansējuma platformu (paypal, patreon) neslēpto politisko cenzūru pret konservatīvo un raitwing kontentu? Tā tik turpināt vai piekrīti, ka derētu ieviest antitrust mērus/noņemt neitrālas platformas imunitāti un piešķirt pablišera statusu?
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..