making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[16. Feb 2018|15:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
From:(Anonymous)
Date:18. Februāris 2018 - 22:23
(Link)
Lūdzu, tas pats nobanotais teksts, bez sensitīvajiem personas datiem:

Gedymin, kad savā laikā pirms gadiem 3-4, pirms Tavas pārcelšanās uz ārzemēm sanāca ar Tevi diezgan izvērsti pakomunicēt par šādiem un līdzīgiem jautājumiem, Tu nekad nepaudi tik klaji stulbus viedokļus kā tagad un šeit.
Vai patiešām Rietumu neoliberālmarksistiskā akadēmiskā un t.s. intelektuālā vide ir tik vilinoši suģestējoša, lai pat no totalitārismu pārcietušas valsts nākušam visnotaļ izglītotam pieaugušam(!) cilvēkam tā izskalotu smadzenes, lai viņš īsā laikā arī nozombētos līdz šādam idiotismam, kādu Tu te paud??!!
From:[info]krishjaanis2
Date:19. Februāris 2018 - 10:26
(Link)
Man šķiet - kā novēroju ar vairākiem agrāk gandrīz saprātīgiem indivīdiem feisbukā - daudzi, arī gedymin, sagāja uz īso vispirms pēc brexita, un tam vēl sekoja Tramps, kas vispār visiem (protams, pārnestā nozīmē visiem, jo tā taču ir šaura, taču ietekmīgu sort of intelektuālu margināļu grupiņa) histērijā atmiekšķēja smadzenes, pēc kam sekoja arvien pieaugošāks indīgums pret visu, kas ir ārpus burbuļa, un bezgalīga fašisma paranoja. Žēl, pēc breksita un Trampa cerīgi iedomājos, ka šiem īpatņiem tas kalpos tieši kā reality check refleksijai par sevi un savu kļūdu, aizspriedumu, domāšanas nepilnību novēršanai. Redz, laikam nekad nedrīkst pārāk daudz sacerēties par cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:19. Februāris 2018 - 12:12
(Link)
Jā, pēc bēgļu krīzes, Trampa, un pēc UK kļūšanas par USA wannabe visās lietās, ir kļuvis neiespējami nepamanīt, ka rietumu civilizācija ir decline un ir zem sistēmiska uzbrukuma no right-wing spēkiem.
From:[info]krishjaanis2
Date:19. Februāris 2018 - 12:30
(Link)
Ir kļuvis neiespējami nepamanīt, ka rietumu civilizācija jau ilgāku laika sprīdi ir iekš smaga decline un identitātes krīzes, protams, atrodoties konstantā uzbrukumā visās frontēs no kreisajiem nihilistiem, kamēr minētie gadījumi ir niecīgas pilītes posta okeāna, lai kaut cik mēģinātu kaut kā reaģēt, ja ne rīkoties lietas labā.
From:[info]krishjaanis2
Date:19. Februāris 2018 - 12:34
(Link)
Un ir redzams, cik fantastiski grūti ir ko mainīt, jo kreisais smadzeņu vēzis ir iefiltrējies visās ietekmīgajās institūcijās, tas ir kā ķēniņam Leonidam Termopilās stāvot pret tūkstošiem pretīgu persiešu, pret orduas plūdiem, un mums šobrīd nav pat šāda Leonida.