making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[7. Sep 2017|20:53]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:10. Septembris 2017 - 02:32
(Link)
You're completely missing the point. Ja nebūtu bēgļu, tos vajadzētu izdomāt labējie nāktu klajā ar kādu citu bubuli. Jāārstē problēmas cēloņi, nevis simptomi, pie tam veidā, kā nevainīgi cilvēki cieš.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Septembris 2017 - 09:16
(Link)
Sorī, bet te tu vienkārši mels. Pirms gadiem 20-30 par tādiem labējiem vispār bija jau piemirsts, jo to eksistencei nebija pamata. Vismaz meinstrīm politikā noteikti. Šobrīd tie atgriežas kā loģiska reakcija kreiso agresīvajiem mēģinājumiem iznīcināt tautas. Loģisks un transparents process.
From:[info]krishjaanis2
Date:11. Septembris 2017 - 17:39
(Link)
Un kādu globālu neatrisnāmu problēmu bubuli vēl vajadzēs izdomāt soc.2.0 apoloģētiem, lai konsolidētu tautas, nācijas, resursus un kapitālu ceļā uz gaišo, neapdraudēto un konsolidēto nākotni?

Ja gribi ārstēt problēmas bez "nevainīgu cilvēku ciešanas" vari atkal atgriezties pusaudžu sapņos vai dibināt koloniju uz citas planētas vai citā dimensijā.
From:[info]krishjaanis2
Date:11. Septembris 2017 - 19:11
(Link)
Un par kuriem tieši problēmas cēloņiem ir runa, turklāt specifiski tādiem par kuriem "attīstītajām" vai "rietumu" valstīm būtu nezkāpēc jauzņemas bezgalīga, kosmiska organizatoriskā atbildība? Tu domā Lībiju, Sīriju, kurās kārtības un nosacītas varas balansu sagrāva "rietumu" sākotnējais atbalsts "liberālajām" un demokrātiskajām opozīcijām? Vai arī tu domā, ka rietumiem vajadzētu mest no debesīm naudu tām Āfrikas valstīm, kuras nekad nav pazinušas kaut ko līdzīgu kārtībai un jēdzīgai ekonomikai (ja neskaita kaut kādus aizlaikus vai koloniālo periodu)? Šādi izpaustos tā problēmas cēloņu ārstēšana? Vai arī iesaki pagriezt laiku atpakaļ par kādiem 100 gadiem, kad lohi un tehnokrāti uz kadreizējās Osmaņu impērijas kartes novilka taisnas robežas?