making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

10. Aug 2017|21:57

gnidrologs
Jāpiepluso dažas Austrumeiropas valstis t.s. ''bratisalviešus''. Polija, Ungārija jau labu laiku saņem baltiem diegiem šūtus pārmetumus demokrātijas trūkumā, jo redz, tauta izlēma, ka liberasti nav diez ko labi valdītāji un samērā mažoritāri atbalsta nacionālos spēkus (nē, viņi nav ''labie'', tā kā šādu biasu man nevajag pārmest, tādi paši korumpēti sušķi gan jau).
Pēc Polijas demarša attiecībā uz migrantu kvotām, šie apvainojumi īpaši eskalējušies. Čehi, slovāki u.c. mazāk draudzīgie pret ''replacement migration'' tiek turēti līdzīgā vērtē. Pat Austrumvācieši ir krietni ''nacistiskāki'' par Rietumu brāļiem un māsām. Secinājums - nacionālisms/raiwings (pat ļoti miniskūls) lielas daļas populācijas acīs ir ''antidemokrātisks'', jo pie varas drīkst būt tikai mūsējie, kreisie.

Tas tiešām, ir TIK vienkārši. Kreisajā flangā demokrātija un liberālisms ir nostādīta konkrēti pa kreisi un ja notiek novirze no kreisā establišmenta labējā virzienā, tad tas nozīmē demokrātijas un liberālisma nāvi priekš šiem cilvēkiem.:)(
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..