making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

25. Feb 2017|16:55

klusums
Nepiekritīšu. Pasaulē ir ļoti daudz bullšit info un vērtības, es esmu tikai par to, lai tiktu ielikti pamati garīgas info izvērtēšanai. Jo bez tā ir šībrīža situācija - daudz baznīcu un muļķīgu ticību.

Es personiski izjutu milzīgu vēlmi pēc garīgām lietām, bet nu galīgi nebija pieredzes, ka bez šķēršļiem spētu atrast labas un piemērotas garīgās lietas. Vispirms bija grūti atrast vispār īstos jautājumus, kas mani tirda. Vairākus gadus pavadīju ezotēriskajā lauciņā, kur tobrīd apaugu ar dažām vērtīgām lietām un daudzām diezgan greizām. Bakstos ar psiholoģiju, kas tomēr neatbild jautājumus "Bet kāpēc tad man dzīvot?"

Oh, iespējas ir daudz. Un viena par otru muļķīgāka! Ne tikai garīgumā vispār, bet vispār par informāciju - nu jau sen vairs nav problēma informācijas trūkumā, problēma ir tās pārbagātībā un nespējā tajā noorientēties. Un tad ir ļoti liela vēlme izvēlēties vienkāršotas atbildes, reliģijas piedāvā tieši tādas. Man šķiet, ka reliģiju tu uzskati par problēmu, vai ne? Lūk, saprātīgs garīgums, manuprāt, ir vienīgais līdzeklis pret to, ja cilvēks izjūt vajadzību pēc šādām lietām.

Un oficiāla izglītības sistēmas sastāvdaļa? :D Ak, manuprāt, būtu vērtīgi, jā, bet nu šis jautājums par iekļaušanu oficiālā izglītības sistēmā nebūs aktuāls vēl ilgi.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..