making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

6. Feb 2017|01:06
axsys
"Ethically challenged", lol. Ekonomika un politika nav par ētiku, pretējā gadījumā tu dabū to traumatisko "es svētāks par tevi" spirāli pa kuru kraha virzienā dzenas gan labējie, gan kreisie.

Nav jābūt starp kriminālistiem nedz atrautam no "reālās dzīves" (pretstatā kam?) lai pamanītu, cik daudz savu lēmumu cilvēki balsta ingroup un outgroup konfliktā.

Finansiāli izdevīgi ir neiet bojā zemē ietriecoties asteroīdam. Ja pie aktivitātes trūkuma cīņā ar globālo sasilšanu var vainot tuvredzību (jo tas ir lēns process un cilvēki korporācijās nav automātā gudrāki par cilvēkiem valdībās), tad ar pastardienas asteroīdiem ir citādāk, jo visiem ir skaidrs kas notiks pāris mēnešu vai gadu laikā ja neko nedarīs.

Ar Hitleru savukārt sadarbojās daudzi, sākot ar katoļu baznīcu un beidzot (līdz zināmam brīdim) ar taviem mīļajiem sociālistiem, tas neko nepasaka par kapitālismu vai korporācijām kopā.

CEO varbūt arī neiztērē savu naudu tik viegli kā to viņa vietā darītu 1000 bērnudārza audzinātāju,toties viņš vada korporāciju kas (atkarībā no izmēra) visticamāk ekonomikā atgriež daudz vairāk par tiem 1000. Man nevajag sociālismu 2.0 vai 101, es iztikšu ar sociālismu 0, thank you very much.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..