making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

17. Jan 2017|13:59
krishjaanis
ASV demokrātijai lielāko zaudējumu ir nodarījis fakts, ka Klintone vispār tika pielaista pie kandidēšanas, veids, kā No spēles tika izslēgts Sanderss, gan arī naudas, politiķu un mediju ciešā sadarbība unificēta naratīva veidošanai, lai vēlēšanu objektivitāti padarītu pilnībā neiespējamu. Trampa neticamā pēdējā brīža uzvara ir lielākais ieguvums, antikaitējums Amerikas un pasaules demokrātijai pēdējo divu desmitgažu laikā.

Tāpat - arī konservatīvo flangā visi tikpat kā vienisprātis, ka Tramps nav ideoloģiskais kandidāts, bet gan kāds, kurš var izdarīt lietas (tāpēc republikāņu elites ilgstošā pretestība pret Trampu, jo viņš nav gana tīrs konservatīvais, nav gana kristīgs, nav gana moral narrative utt).

Tramps ir gan par vērtībām (strong borders, America first (no RNC -"Our credo will be Americanism not globalism", first and second amendment, school choice), gan par ekonomiku.

Kur tu ņem visus šos tik aplamos, no realitātes attālinātos spriedumus par Trampu? Jo vairums tiešām izskatās pēc totāla feika news. Ņem vērā, ka es visu šo rakstu, lai tevis un citu rakstītais jums pašiem neizklausītos kā kaut tik pašsaprotams. Jo arī te, tu, piemēram, "jaunu karu" vai "fondu tirgus sabrukšanu" uzskatu par kaut ko pašsaprotamu, kaut gan realitātē kari ir dažādi, un Tramps ir vairāk vai mazāk anti(militāra)kara vecis, ja neskaita ISIS, un fondu tirgus kopš 8. novembra iet uz urrā. Kā var dzīvot tādā informācijas burbulī?
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..