(no subject)

« previous entry | next entry »
Oct. 9th, 2010 | 09:44 am

Šorīt 21.autobusā redzēju tēvu ar diviem dēliem - tēvs jauns, dēli tādi - vienam kādi 3, otram - maksimums 10. Jaunākais dēls bija īstens nemiera gars, iekšā noteikti bija protests, kaut kāds nākotnes revolucionārs, neļāva brālim sēdēt sev blakus, teica, ka vienalga, kliedza uz tēvu, meta cimdiņu zemē; Otrs dēls savukārt bija absolūts liriskais varonis - sapņaini skatījās Uzvaras parka tālēs, bakstīja tēvu un teica: "Tēti, vai redzi, cik skaista migliņa virs ūdeņiem?; Tēti, vari redzi, cik skaisti spīd tilti?" Tēvs bija tāds miermīlīgais tipiņš, visu laiku uzturēja sarunu ar dēliem. No sarunas nopratu, ka viņi brauc apkopt kapus, kuros apglabāti tēva vecvecāki. Nu, idille.

Šādi dēli noteikti nākotnē būs kaut kādi "Kasandras sapnis 2" varoņi

apskatīt | nu, nu - you tell me | Add to Memories


Comments {3}

(no subject)

from: [info]zirka
date: Oct. 9th, 2010 - 03:05 pm
apskatīt

par šitamiem var uzrakstīt smuku romānu, kam kādas 1000 lapas, divos sējumos, vismaz, kur viņi tur savā starpā konfliktētu un tad atkal draudzētos un tā veselas epohas garumā, a beigas uzbliezt tādas postmodernas, tipa, patiesībā divi brāļi bija viens brālis, haha. i liriķis, i leciķis, kā jau mūsos visos katrā.

atbildēt? | Thread


Gerda

(no subject)

from: [info]gc
date: Oct. 9th, 2010 - 04:57 pm
apskatīt

viens tipa tāds vērsts uz moderno, bet otrs (liriskais) būtu tāds kā sētas cilvēks, kam svarīgi uzarti lauki un kartupeļu raža vecāku viensētā

atbildēt? | Parent


ANNA + АИИА

(no subject)

from: [info]nenoteiksme
date: Nov. 24th, 2010 - 09:25 pm
apskatīt

tā filma bija "cilvēkiem, kuriem ir divi brāļi, lūdzu neskatīties!". :(

atbildēt?