Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Radu pasākumi manā uztverē ir aizbraukt uz Zemgales džungļiem, pasocializēties ar nepazīstamiem radiem, paēst, iežūpot, atkal pasocializēties, noskaidrot, kas kurš man rada, atkal iežūpot, paflirtēt ar dredainu fotogrāfu, iežūpot un braukt mājās.
Bet nē.
Sirdsmīļotie vecāki sadomājās, ka mums visiem jāpaliek tur pa nakti. Ar to laikam visu prieku arī sačakarēja. Plus man visu laiku sala, lai gan saģērbusies biju tā pat kā ziemā uz skolu gāju. Rezultātā es ir īdzīgāks par īdzīgu, kas robežojas ar nepieklājību.

Ne-pa-starpināti: Gribu mainīt vārdu, bet nav neviena racionāla iemesla un nav jau arī uz ko.

Un mīļumiņam :*~~~ par dziesmu.
  • Vī, slienaina buča. ^________________^ Mana diena uzreiz ir plusos.

    Un mēs vakar tajā kāzu pasākumā arī nosalām, labi vismaz, ka pa nakti nebija jāpaliek, bet nu vienalga knapi izsprukām.
  • Afanasija? For the sheer fun of it?
    • Nē, nē. Kaut ko reālistisku. Afanasija man liekas kaut kāds zirgu vārds.. :D
      • Nū, Afanasija man vienmēr licies piemērots vārds ārkārtīgi neglītām krievu meitenēm. (Afanasija Ģediminovna Urodova, piemēram)

        Pirms tu sāc vilkt neesošas paralēles un plānot manu slepkavību, es jau laicīgi pasaku, ka šis nav tas gadījums. Šeit viss ir balstīts uz to pašu "sheer fun of it".

        ...man sākt laicīgi emigrēt? XD

        P.S. Tikko pār mani nāca atklāsme, ka Afanasija Ģediminovna Urodova būtu ideāls vārds manai krievu valodas stilistikas pasniedzējai.
        • :D Tas tāds mājiens, ka esmu "ārkārtīgi neglīta krievu meitene"(pat, ja no krieviem man ne smakas)? Neaizmirsti, ka es zinu, kur tu dzīvo... XD

          Vēl Apolonija ir diezgan tāds khm... īpašs vārds(Iespējams tas man tā liekas tikai tāpēc, ka tēvs tā sauc "arkārtīgi neglītas krievu sievietes"). :]

          • Nemuldies, kā gan tu varētu zināt, kur es dzīvoju? Pie manis bijusi neesi, kartes vai shēmas es tev arī izsniedzis neesmu.

            Jevlampijs gan man liekas nenormāli foršs vārds.
            • :D Kāpēc cilvēkiem ir tik īsa atmiņa? Pats adresi kādreiz iedevi. Un neaizmirsīsim, ka V-pils miests nav nemaz tik liels.:p

              Mhm. Nevar nepiekrist.
              • Man ir izcila atmiņa, vienīgi tā atceras absolūti nebūtiskas lietas. Tā ir grūta dzīve... bet es ar to cēli samierinos.
                Nē, patiesībā, kad tu tā saki, es to atceros. Pastkarti tā arī līdz šim nesmu saņēmis. XD
Powered by Sviesta Ciba