Ziema

« previous entry | next entry »
Jan. 15., 2008 | 05:47 pm
SKAŅA: Martina - Topley-Bird - Need one

Ziema un Gaiziņkalns, divas paaudzes atpakaļ. Nav ne tuc tuc uz kalna un stilīgo snoveru burzmas. Un vispār slēpot ir jābrauc uz Austriju vai citu vietu kur vismaz ir sniegs un normāls 1h nobrauciens. It sevišķi ja esi iesācējs un gribi to štelli iemācīties! Latvijā vari vienīgi pabojāt kantes un lauzt astes kaulu uz manāmi ledainajiem pauguriem.

Tags:

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {2}

*

aizmirsu virsrakstu

from: [info]inese_tk
date: Jan. 15., 2008 - 07:16 pm
SEKOT TRUSIM!

un vispār jau Latvijas ledainie pauguri ir vienīgā iespēja cilvēkiem, kuri nevar atļauties ne uz Austriju, ne kādu lētāku zemi aizbraukt un viņi jūtas gana labi bojājot nomā paņemto slēpju kantes. par asteskauliem nezinu, bet par pārējo spriežu pēc savas pieredzes.

+ tās 2 paaudzes atpakaļ, bez tuctuc un stilīgiem snoveriem, cilvēki kāpa kājām augšā kalnā, nez vai Tev kārotos to tagad darīt, pat ja bez snoveriem un tuctuc. es arī kādu laiku kāpu kājām augšā, jo, kad tēvs man sāka mācīt slēpot, kalnā, kur tagad atrodas viena no snobu pārpilnākajām LV trasēm, bija pieejams trošu pacēlājs, uz kura troses varēja acumirklī saplēst cimdiņu vai bikses, un, kuru varēja lietot tikai, ja bija mājās sagatavots piekabināšanās āķis - no pamatīga durvjukrampja, striķa un bomīša - ar kājām kāpu, jo bail bija no tā pacēlāja.
slēpot ar iemācījos tīri tā neko, ar garām, oldskūlām slalomenēm, no mammas jaunības, neraugoties uz to, ka nobrauciens nebija vis stundu, bet gan pāris minūšu garš.

vispār jau varēju visu šito garo penteri nerakstīt. galvenais, ko gribēju pateikt ir tā pirmā rindkopa. nu bet aizdomājos mazliet. neņem, lūdzu, ļaunā.
jaukvakar

Atbildēt šamējam | Diskusija


Ervīns

aizmirsu virsrakstu

from: [info]freakart
date: Jan. 15., 2008 - 07:23 pm
SEKOT TRUSIM!

nu doma bija apmēram savādāka bet ok - tiem kam naudiņa ir tiem visiem pričendāļiem, lai mauc prom tiem kam mājās ir ragaviņas vai lielā riepa vajadzēja atstāt šos pauguriņus.

Atbildēt šamējam | Iepriekšējais



Free Web Counter