Mon, Jul. 11th, 2022, 02:22 pm
The consequences of ignorance

https://youtu.be/JxdHm2dmvKE

#JBP

Mon, Jul. 11th, 2022, 04:57 pm
[info]pikaczu

Šajā uzrunā Pītersona kungs ļoti pārliecinošā manierē liek klausītāju priekšā bļodu, kurā ir samaisītas sokolādes dražejas ar trušu spirām.
Sākot no faktu kļūdām, beidzot ar Ukrainas kā patstāvīga subjekta ignorēšanu, ļoti švaki. Tieši domāju ko tā - no vienas puses viņš ir lasījis daudz krievu literatūras, gana daudz bijis kontaktā ar glancēto Krieviju, bijušais znots krievs, ekspermentāla atkarību ārstēšana super puper krievu klīnikā, tāpēc par Krieviju viņš nenoliedzami šo to jūtas zinām, bet CAEiropu viņš redz ar krievu intelektuāļu, pagrīdes imperiālistu acīm. Diemžēl.

Mon, Jul. 11th, 2022, 05:48 pm
[info]formica

un veel tik nekauniigs, ka aicina reanimeet diplomaatiju un saakt miera sarunas, kad Ukrainas vadonju/MIC plaans veel nav izpildiits :D

https://youtu.be/H50ho9Dlrms?t=406

Mon, Jul. 11th, 2022, 08:15 pm
[info]gnidrologs

Miera sarunas var sākt, ka krievi izved savu urlospēku. Es, protams, neticu nevienai (((Zelenska))) šūnai, bet ukraiņiem kā tādiem nav nekāda pamata pēkšņi kļūt mierīgiem.

Mon, Jul. 11th, 2022, 10:13 pm
[info]formica

Pans Z un vinja afeeristu blice var paarcensties, izpildot Unipartijas pasuutiijumu - vilkt bumboshanu garumaa - ja krievam izdosies tikt cauri "ukrainju Mannerheima" nocietinaajumiem, peedeejie paarsimt kilometri liidz krievu Moldaavijas anklaavam tiem buus tiiraa atpuuta. Ukraina riskee zaudeet pieeju juurai ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam.

P.S. runaa, ka pans Z pirmajaa izbiilii esot prasiijies uz miera sarunaam februaara beigaas, tak vinja kurators BoJo esot to uz stingraako noliedzis...

Taadu valsti paspeeleet... :/

Tue, Jul. 12th, 2022, 11:54 am
[info]pikaczu

nav jau ukraiņiem variantu. Pat eelitei, ja viņi "paliks savās vietās" un ļausies okupācijai, sekos īpašumu atspiešana un fiziska izreiķināšanās. Tie ATO veterāni, kas bija nolikuši ieročus un domāja, ka viņiem ļaus mierīgi dzīvot okupētajās teritorijās pēc principa "mana būda ciema malā" tā pat tiek savākti uz spīdzināšanas pagrabiem un filtrācijas nometnēm.
Ko var diplomātija šobrīd rāda Makrona telefona sarunas vs. labas gribas žesti Čūsku salā, kurus stimulē rietumu artilērija.
Tā kā - https://www.youtube.com/watch?v=wpVvgNs8tqI