|
[Sep. 23rd, 2013|03:07 pm] |
Padalīsieties, lūdzu, ar savām picas pamatnes mīklas receptēm? Kā taisāt? |
|
|
Comments: |
| From: | wowow |
Date: | September 23rd, 2013 - 03:20 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nopērkam veikalā Santa Maria tortiljas :)
| From: | str |
Date: | September 23rd, 2013 - 03:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nopērkam veikalā Dobeles sauso maisījumu, samaisam un neiespringstam
slinkji:). man atkal slinkums no telefona rakstiit,bet calis.lv ir labi varianti.
From: | aivars |
Date: | September 23rd, 2013 - 04:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
1 kg kviešu milti, 650ml ūdens, pāris karotes olīveļļas, kādi 10g sausā rauga, tējkarote cukura. četrus pēdējos samaisa kopā atsevišķi, tad kārtīgi samīca kopā ar miltiem.
Miltos ieber hkjipsninu saals, mazaaku skjipsninu cukura, iedrupina raugu un saak leenam liet siltu uudeni, paraleeli visu miicot ar otru roku. Peec briizha iepilinalina eljlju. Ar eljlju uzmaniigi, jo ja buus par daudz, tad miikla kljuus gumiijiiga un gruuti rullejama. Paareejo visu kontrolee attieciigi pielejot uudeni vai pieberot miltus.
Sorry, rakstu no telefona:) Tik gribeeju teikt, ka produktu attieciibas uz izjuutu. Kad straadaaju restoraanaa, taisiiju taa, lai galaa sanaak 5 kg miiklas, taapeec nevaru pateikt cik tieshi tev vajag miltus un uudens. Jo vairaak pieliksi raugu, jo kraukshkjiigaaka un drupenaaka buus. | |