17 Septembris 2008 @ 17:49
 
Īsta katastrofa, riktīgs bezdarba sprādziens mūs sagaida tad, kad sāks no darba atlaist diplomētos ekonomikas ekspertus, kuru vienīgā nodarbošanās ir runāšana par to, cik viss ir slikti.
 
 
( Post a new comment )
[info]murse on 17. Septembris 2008 - 18:50
Jā, vot mani mulsina tie ekonomistu spriedumi. Viens saka - tas nekas, ka budžeta deficīts lielāks, tas TĀPAT būs lielāks, so davai palieliniet algas. Otrs - vajag palielināt deficītu, bet ne lielāku par 2%, jo tad būs beigas un mēs nekad neieviesīsim eiro. Trešais - nekāda gadījumā, TIKAI ne budžeta deficīts, jo pasaulē naudas vispār vairs nav un neviens neaizdod, un tad krīze mūs sagaida tāda, ka patlabanējā vēl ir tikai ziediņi.
Kur tu vienkāršs cilvēks lai ko saproti?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]petrovichs on 17. Septembris 2008 - 20:08
Tā kā es ne tik senā pagātnē, mācoties MBA, esmu ekonomikas kursu ar interesi noklausījies, un pat eksāmenu nokārtojis, man ir savs viedoklis par to. Principā, es pat ļooooooooti izbrīnītos, ja ekonomisti par kaut ko būtu vienprātīgi. Ekonomikā ļoti daudz ietekmē pūļa, masu, kolektīvā rīcība, kuru nosaka milzuma sīku vektoru rezultējošais vektors, un paredzētu uz priekšu neviens to ar augstu precizitāti un vienmēr nevar. Katrs prognozē pa savam. Un prognozes precizitāte nav augstāka kā laika prognoze nākošajai nedēļai. Kaut kas atpazīstams brīžiem ir, bet paļauties uz to nevar :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]jojo on 17. Septembris 2008 - 20:37

izskatās, neesi veltīgi bikses deldējis. vislielākais varbūtības procents ir "street smartam", tam arī esot jāseko. teorētiski.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]petrovichs on 17. Septembris 2008 - 20:43
Man vienkārši tas viss bija interesanti. Ļoti atšķirīgi no ikdienas. Pat grāmatvedību patika mācīties ;-)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)