20 Septembris 2013 @ 08:15
 
Varbūt pārklausījos, bet laika ziņu jaunkundze teica, ka Latvijai tuvojas pretīgs ciklons no Skandināvijas. Un es pie sevis nodomāju, skat, viņa gan prot īstajā reizē piemeklēt īsto epitetu, jo vai gan iespējams pateikt precīzāk.
 
 
20 Septembris 2013 @ 08:41
 
Šorīt mūsus autobuss pagalam dīvains. Piebrauc, apstājas, stāv, bet durvis vaļā never.
Mēs, ārpusē stāvošie, neizpratnē veramies uz mēmo šovu, ko mums attēlo iekšā sēdošie. Mūsu pūlītis mēģināja minēt: "Autobusu sagrābuši teroristi. Zvaniet 911...", "Šoferis saindējies ar zivi un zaudējis samaņu. Autobusu vada autopilots. Vai jūsus starpā ir ārsts? Bet kāds ar E klases autovadītāja tiesībām?..", "Lai Pēteris paiet nost, viņš vakar pievēma autobusu un vairs ar to nekad nebrauks! Pārējie pēc tam varēs iekāpt..." Taču neviena no versijām nebija pareiza, un durvis neatvērās.
Tad kāds pamanīja, ka autobusa sānā parādījusies zaļi mirgojoša poga, jūs jau ziniet, no tām, kas "Sezam atveries!", un manītas jaunajos tramvajos. Kā par brīnumu nostrādāja.
Tā nu mēs te tagad braucam, un katrā pieturā atkārtojas viens un tas pats. Tāpēc negaidiet, un sāciet bez manis - darbā būšu vēlu.
 
 
20 Septembris 2013 @ 11:07
 
Par zīmēm runājot... Reiz atgriežos pie auto un pogāju vaļā durvis, te pienāk milicis jau nu gluži ne, bet policists gan, un stādās priekšā: "Labdien! Inspektors Bērziņš. Vai Jūs zīmēm ticat?"
 
 
20 Septembris 2013 @ 11:51
 
Poll #19805
Open to: All, results viewable to: All

Iemesls kāpēc labāk nebūt rasistam ir...

View Answers

ja esi rasists, cibiņi par tevi slikti padomās, iekomentēs visādas rupjības un visādi citādi cūcīgi netoleranti izpaudīsies
6 (33.3%)

ja heteroseksuālim ir 2 reiz mazāk iespēju brīnišķīgam piektdienas vakaram, tad rasistam iespējas ir pavisam niecīgas
4 (22.2%)

ja esi rasists, neatliek neviena futbola komanda, par ko fanot
6 (33.3%)

cits iemesls (iespējams sīkāk izklāstīts komentāros)
2 (11.1%)