kihelkonna ([info]kihelkonna) wrote 7. Septembris 2019, 13:21
man nav nekādas sliktas reakcijas uz ķiršiem, vēl šovasar tos pieēdos regulāri un lielos daudzumos. paliek iespēja, ka kāda no tām daudzajām zālīšu sastāvdaļām ir taisīta šmucīgos apstākļos.

līdzīgi ir, piemēram, ar čipšiem, kur nevajadzētu būt glutēnam, bet dažreiz ir (kā liecina mana signalizācija), un pie vainas ir šmucīgos apstākļos gatavotas garšvielas. arī ražotājs saka, ka nevar garantēt katru garšvielu, tādēļ neapzīmēs savu produktu kā brīvu no glutēna.
kaut gan pēc būtības tur ir kartupeļi, eļļa un garšvielas, un nav nekādu graudu.

kādu laiku domāju, ka pie vainas ir dekstroze, kas dažreiz ir gatavota no kviešiem, bet tagad zinu, ka pēc loģikas tur nekam nevajadzētu būt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: