08 Augusts 2015 @ 09:45
 
Svētku vietas ierīkotāji jau pusastoņos iemēģināja skaļruņus ar enerģisku dziesmu. Piecēlos aizvērt logu, un atkal atlaidies gultā sapratu, ka esmu pamodies. Paldies! Būs garāka diena, nodomāju bez mazākās ironijas. Mēģināšu nodzīvot dienu netērējoties. Ja nu vienīgi par elektrību - jāizcepj maizi, jāuzlādē telefons, nu ja, un kafija.
Vai finansiālas grūtības jūs motivē rosīties vairāk? Mani vairs ne. Drīzāk paralizē. Visi tie pusgadu nemaksātāji... nāk nākošais, bet tu jau pēc pirmajām frāzēm redzi, ka būs kā parasti.
Viss. Maize cepjas, jāiet meklēt kādu vēsāku istabu, jo pie plīts varbūt var ziemā sēdēt, bet ne jau šodien.
 
 
( Post a new comment )
[info]siltavieta on 8. Augusts 2015 - 10:14
o, iesi uz balli šovakar? :) braucu vakar garām, redzēju skatuvi.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 8. Augusts 2015 - 11:43
Neesmu drošs. Pirmīt skrēju garām un redzēju, ka ir izliktas mazmājiņas, šerifa palīgu posteņi un pīrādziņu, es ceri, tirgotāju nojumes. Bet kas tur trūkst, tie ir pāris koki, kas mestu ēnu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]pukis on 8. Augusts 2015 - 11:29
Paralīze akurāt neiestājas, bet ašākai kustībai arī tās finansiālālās grūtības īsti nemotivē. :) Iestājies tāds rimtums, kāda jēga ar pieri sienā skriet... Tikai pieri var atsist un tad vēl zāles būs jāiepērk... ;)
(Atbildēt) (Link)
[info]zvirbuleens on 8. Augusts 2015 - 16:33
Finanšu grūtības man vienmēr ir bijušas slikts motivators. Jā, izskatās, ka tādās situācijās es bieži vien it kā esmu sācis rosīties vairāk, bet vai nu nerezultatīvi, vai arī, ja rezultatīvi, tad tikai tāpēc, ka parādījās jaunas iespējas, kuras, šķiet, nebija grūtību perioda rosīšanās sekas un būtu parādījušās tik un tā.
(Atbildēt) (Link)