aim bek

« previous entry | next entry »
Aug. 14., 2008 | 05:42 pm

Par ceļojumu nestāstīsim, tam domāts cits žurnāls. te par šmotkām. tātad, kā jau daļa labi zin, kas šeit ir latos, tas Berlīnē ir eiro, un vēl mazāk.

Bildēs demonstrētās lietas, ko te liku un ko plānoju iegādāt nav izdevies. Pimkie (kas bija Alexia) vispār ir mazītiņš un tur nebija nekas no netā redzamā. tiku vien pie saulenēm.

Kopsummā: 4ras kleitas (1nai krūtis gan birst ārā, otra- LV esošā veikalā pirkta- tā ka ir pamatotas bailes vilkt mugurā- ka tik neatrodu dubultnieci), 4ri veļas komplekti, 2 vi zābaku pāri rudenim (nekas unikāls, bet valkājams ir- vienai sezonai), divas saulenes un visādi aksesuāri. nekas daudz. lai arī šopings man ir tikai reizi gadā, tas tāpat šķiet gana neizturams. ja vēl jūs zinat cik milzīga ir "Alexia", tad tur vispār var traks palikt. Tā ka izbesijos un gāju uz krogu vien.

Toties atgriežoties LV iekritu audumu bodē (foto ielikšu rīt). sapirkos 5- 6 audumus. Uzšuvu šo mēteli-

  Audums- 100% kokvilna (neprakstiski, bet patika raksts)- melns ar brūniem, baltiem, zelta krāsas ziediem (varētu pat teikt, ka līdzīgs šim attēlā redzamajam). apkakle no tikai melna (cita)  auduma, kuram pāri pāršuvu mežģīņu audumu, tāpat arī jostai. Odere- atlasa, slāvu tautai tipiskā ziedu raksta- zaļš, sarkans, melns. Vispār skaisti. Piedurknes ir anomāli platas. vienīgie mīnusi- ja es būtu audumā garāka, man izskatītos šis daudz labāk, un plecu daļa (kas domāta zemāka), liek man izskatīties kā divdurvju skapim (ja rekina ka esmu neliela, tad sanāk- divdurvju bufetīte). Bet kā jau es, uz to visu nospļaušos un izlikšos, ka ir ok.

šodien pieķeršos šim tērpam- http://img164.imageshack.us/img164/3796/aug1011vi1.jpg (skatiet tur ja ir interese, pārāk liela bilde)

Audums: melns ar sarkanām svītrām. Pērles un mežģīnes gar apkakles daļu, domāju arī uz muguras kādu rotājumu likt. Doma ir arī radīt īsāku, šis paraugs man varētu sanākt līdz potītēm citādi.

 

 

Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

dizzy

(bez virsraksta)

from: [info]dizzy
date: Aug. 14., 2008 - 06:16 pm
Link

pati šuvi? ehhh...gribētos man ar tādas prasmes. Es tik pagaidām adītos aksesuārus visiem draugiem gatavoju

Atbildēt | Diskusija


fashionista

(bez virsraksta)

from: [info]fashionista
date: Aug. 14., 2008 - 06:18 pm
Link

protams,. protams pati.
nezinu vai tās prasmes ir vai nav, bet ļoti patīk radīt. adīšana gan pārāk ilga. manā prātā liekas absurdi adīt, t.i. "radīt materiālu", a šūit- materiāls tiek nopirkts, vienk jasashuj kopā.

Atbildēt | Iepriekšējais


gossip_girl

(bez virsraksta)

from: [info]gossip_girl
date: Aug. 14., 2008 - 08:59 pm
Link

Ar atgriešanos! Gaidam bildes :)

Atbildēt