*** :
Riktīgi ir iepaticies gatavot ēst, un nevis kaut ko ikdienišķu, bet eksperimentēt, vai arī atrast kādu interesantu recepti internetā. Viskrutāk jau ir pašam gaidīt rezultātu un, protams, iepriecināt kādu citu.
Riktīgi ir iepaticies gatavot ēst, un nevis kaut ko ikdienišķu, bet eksperimentēt, vai arī atrast kādu interesantu recepti internetā. Viskrutāk jau ir pašam gaidīt rezultātu un, protams, iepriecināt kādu citu.
Mūzika: Ben Birdwell - Your Love Is Forever (George Harrison)
Comments
Viskrutāk ir radīt savu recepti, kas liekas izdodas tik super, super un izskatās tik labi, bet garšas ziņā pilnībā piečakarē un garšo pēc sūda. :D
(Reply to this) (Thread)
|
:D :D arī tā gadās, kaut gan man pagaidām tā vēl nav bijis :D
(Reply to this) (Parent)
sautējums tiem kam garšo sīpolpaprikananāsi:)
sagriezh divus lielus sīpolus:) trīs paprikas.:) divas vistas filejas.. visu smalki:)
apcep sīpolus un papriku .. līdz tai stadijai, kad sāk piedegt..
uz otras pannas cep to vistu:)
tad samet katlā, gan apcepto vistu, gan sīpolus un papriku:)
piemet klāt ananāsus..tos gabaliņos(bez sulas protams)
pielej krējumu un tomātu mērci.. visu sajauc kopā un liek sautēties zem vāciņa.. līdz tai paprikas konsistencei, kad tā ir nevis izjukusi, bet gardi izsautējusies, bet ne zaļa:) ik pa laikam protams apmaisot, bet tas viss ir baigi ātri un gardi:) klāt.. rīsus vai pupiņas :)
sagriezh divus lielus sīpolus:) trīs paprikas.:) divas vistas filejas.. visu smalki:)
apcep sīpolus un papriku .. līdz tai stadijai, kad sāk piedegt..
uz otras pannas cep to vistu:)
tad samet katlā, gan apcepto vistu, gan sīpolus un papriku:)
piemet klāt ananāsus..tos gabaliņos(bez sulas protams)
pielej krējumu un tomātu mērci.. visu sajauc kopā un liek sautēties zem vāciņa.. līdz tai paprikas konsistencei, kad tā ir nevis izjukusi, bet gardi izsautējusies, bet ne zaļa:) ik pa laikam protams apmaisot, bet tas viss ir baigi ātri un gardi:) klāt.. rīsus vai pupiņas :)
(Reply to this) (Thread)
|
:) šis tiks izmēģināts :)
(Reply to this) (Parent)
jaunaam idejaam un recepteem http://www.deliciousmagazine.co.uk/cont ent/Recipes_2
(Reply to this) (Thread)