[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:02:09 pm
Kamēr baudīju karstas vannas priekus mammucis piezvanīja divas reizes. Viņa nekļūdīgi jūt to momentu, kad esmu nepieejama, ar saziepētu galvu, nolaistām biksēm, kasu špakteli no sienas, tikko iesnaudusies vai citādā veidā nepieejama, viņa vienkārši zvana lai izstāstītu, kāds ārā laiks, ko teica kaimiņiene un ko viņa domā par māsas ikdienas aktivitātēm... Vienā vārdā, tieši šodien nolēmu lauzt tradīcijas un neskriet ar saziepētu galvu pēc telefona klausules. Pēc vannas uznāca iekāriens mesties diendusā, ne jau tā kā īpaši gribējās jo veselīgi, vienkārši patika pati doma, ka es to varu tieši tad, kad visi pārējie cīnās ar krīzes pārvarēšanu. Gultā bija labi. Galvā kuļājās jaukas domas, ka tieši tādi vārguļi un nīkuļi izdzīvos jo netērē lieki enerģiju, kamēr tie pārējie kas bizo pa pasauli dabūs galu. Doma par vārguļu un nīkuļu izdzīvošanas izredzēm veda pie secinājuma par nācijas degradāciju un ... un tad es nedaudz aizmigu. Tad atnāca kaķis un uzbļāva... un viņam uz to bija tiesības. Mammucis vairs nepārzvanīja. Darba diena turpinājās ...
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]optimiste
Link:(Link)
Time:06:24 pm
Tev gan veicās! Mana mamma nekad nepieļāva iespēju, ka es varētu uzdrīkstēties nepacelt klausuli, kad viņa zvana. Un pilnīgi vienalga vai esmu tikko iesnaudusies pēc naktsmaiņas, tikko nolikusi bērnu gulēt vai esmu vannā. Viņa zvanīs tik ilgi, kamēr pacelšu klausuli. Zvanīs uz parasto mājas telefonu, jo tas ir gana skaļš, lai arī kaimiņi to sadzirdētu un man pie tā ir jāskrien, lai tā drausmīgā skaņa beidzot izbeigtos.

Ne jau vienmēr pirms gulētiešanas ienāk prātā izraut telefona vadu....
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:07:35 pm
Nē, nu es protams pieļauju, ka mammučiem šai ziņā ir kaut kādas tur tiesības... vienkārši tās mīlestības izpausmes ir nedaudz ievilkušas. Būtībā, jau māšuks mammuci ir tā kā iegrožojis šai ziņā. un visa tā mīlestības plūsma novirzīta uz manu pasi. Māšuks vienkārši paziņoja,- Mani TAS neinteresē. Līdz ar to, es tā kā palieku vienīgais kas vēl uzklausīs.
Nē viss, kā vienmēr - mammis jau sazvanīja un pieprasīja atskaiti par to kur esmu bijusi
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.