[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:37 pm
Aizdomājos.... Stāstīju te nesen vienam 3 gadu vecam skuķim pasaku par Sarkangalvīti un vienlaikus šausminājos, kas tas par murgu?!!! Tāda dīvaina pasaka?! Vispirms mammucis atlaiž bērnu mežā vienu pašu, to pašu mežu, kur pati skaidri zina ir redzēti vilki; tad kaut kāds vilks (arī aptaurēts)... Nu pasakiet, kāpēc tas vilks, noskaidrojot visu infu par vecmāmiņas dislokāciju, neaprij to pļāpīgo skuķi uz vietas? Nē, šim vajag visu sarežģīt – teš uz stratēģiski svarīgo objektu tai meža galā, apēd vecmāmiņu un tad lien viņas gultā, un tā maskarāde ar vecmāmiņas naktskreklu un aubi(jeb mici)? Un ar ko gan tā vecmāmiņa ir garšīgāka par Sarkangalvīti?!!! Un tā Sarkangalvīte !??? Arī ne bez novirzēm! „Kādas tev lielas ausis un acis!” Uz ko tas bērns skatās? ... it kā vecmāmiņai bez ausīm nav redzams pelēks purnns un spalvas gar visu ģīmi... jebšu priekš vecmāmiņam tas nav nekas īpašs...!
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]dienasgramata
Link:(Link)
Time:11:37 pm
vilks taču nevar publiskā vietā ēst cilvēkus, viņš to izdara slēgtās telpās
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:43 pm
ne, nu es te aizdomājos... varbūt vilkam vairāk garšo sievietes ar pieredzi?... nāfig viņam tas skuķis ar piradziņiem?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]romija
Link:(Link)
Time:12:01 am
Vilks vecmāmiņu norija kā austeri.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:12:18 am
(domīgi) nea ... es domāju, ka apēda kā pamatēdienu ar domu, ka deserts atnāks pats ;o))). Nav jau nekāds brīnumas, ja padomā ... Ui... točno Vāks!!! A Pelnrušķīte!!! Ja iedzilinās!!! Trīs skuķi jūdzās nost deļ kaut kāda dīvainīša, kas pusnaktī savāc kaut kādus zudušos apavus un kuram, ja godīgi ir PO, kuru precēt, galvenais, lai kurpe neietu zudumā un derētu... A tie Trīs sivēntiņi! Uzceļ trīs mājas, kuras nobrūk no viena pūtiena... jūs domājat, ka pāšreiz ceļamie objekti nostāvētu ilgāk? A tā pasaciņa par Ancīti un Grietiņu, kas sākumā atstāj aiz sevis mežā visādu drazu pēc kuras viņus pēčāk varēs atrast un tad ierauga svešu īpāšumu un rij to nost, un tas nav attaisnojums, ka celts no piparkūkām, varbūt raganai nebija citi materiāli pieejami - nu celts deficita laikmeta... Kašmars vienā vārdā !
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]romija
Link:(Link)
Time:12:26 am
Visperversākā bija ragana kura Ansītim pirkstiņu raudzīja! Kad šito atceros pilnīgi jāraud.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:01:24 pm
a Ērkšķrozīte iekritusi komā un visu mūžu gaida, kad kaut kas atnāks šo sabučot. tad vēl abinieku bučošana, cerībā, ka gadīsies princis pa vidu.
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.