[icon] fadu - February 13th, 2005
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Time:12:57 pm
Puteņo. Es mīlu jūs, esiet piesardzīgi! ;oDDD Mans Dievs, kā man ar  jums ir paveicies!!!;o) Šodien gads, kopš esam kopā - pieņemu apsveikumus . Ja godīgi, tad ar draugiem esmu atturīga, bet kur tas viss ir pazudis šeit? ;o) Tie 40, kurus lasu es un kuri dīvainā kārtā ar mieru ik dienu  lasīt mani - paldies jums par pacietību ;o) kas to būtu  domājis –15 no tiem satikti IRLā, tas liecina par manu  draugu stipriem nerviem. 7 no tiem  ir bijuši arī  manās mājās ;o) un tas ir drosmes apliecinājums.  4 ielaida mani savējā,  kas arī  ir zināma mēra risks ;o) Ieskrēju arhīvā – un ziniet, biju pārsteigta  pirmais, kas apbildēja uz manu postu  ir  [info]fenja -dīvaini, bet viņš joprojām  ir manā sarakstā ;o) Kašmars!!

 [info]aizliegtais_v – brāļuks, kas mani pirmais atšifrēja ;o)  un dabūja to pašu pretī; zudušie uz laiku [info]bunny – mans mīļais labais  bunny un zudušais

[info]piiladziitis – man pārāk labi  bija ar jums, es aizvien gaidu atgriešanos; [info]dark -– kas atvēra  tikai priekš manis CS lapu un pats pārbijās no savas drosmes; [info]fedrs - kuru neesmu redzējusi, bet droši  zinu, ka mums ir vienāda gaume; [info]fleur –viens ideāls  sievišķis ;o) ; [info]glupais -– nu tas arī nav no bailīgiem ;o)); [info]good -– ar viņu var runāt visu  nakti un cik mēs abas esam līdzīgas! ; [info]kalnietis -– īsts cīnītājs un kas par raksturiņu! ; [info]kendo - tas kas pasaka galavārdu  un uzliek punktu ;o) ; [info]kuminjsh – nav iepukstējis ne vārda, bet es zinu, ka viņai ir ko sacīt un visam jau iepriekš piekrītu ; [info]lietuts – īpašs gadījums, 2-3 stundas Skype mums ir par maz , pastāvīgi cīnās par manu  morālo stāju un labsajūtu;  [info]petrovichs –  īpašs stāsts un īpašs cilvēks;o));  [info]sieviete – kura lasa manas domas un kuras postos es lasu savas ;o); [info]sirke – uguns pakulās [info]snu – labi jau labi, ne vārda… ;o) [info]kangaroo – stabila vērtība ; [info]tante – tantuk, tu esi jaukākais , kas ar mani šai gadā ir noticis ;o) ; [info]zzx – man patiesi  prieks tevi šeit satikt, tu man atgādini, ko  dikti pazīstamu un mīļu ;o)  Un vēl vesela  rinda, kas spriežot pēc visa, joprojām  mani lasa un nedzēš … godīgi sākot, es jau arī ne bez grēka ;o)))…Es mīlu jūs visus, esiet piesardzīgi!
comments: 71 comments or Leave a comment Tell A Friend Add to Memories

[icon] fadu - February 13th, 2005
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.