23 March 2011 @ 07:25 pm
 
izgāju ārā.
izgāju ārā, jo vajadzēja.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties, jo es tak rozā nekad nevelkot.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties, jo es tak rozā nekad nevelkot, jo man ir rudi mati un es klausos metālu.

plus šodien es vispār esmu kā izvemta
 
 
( Post a new comment )
visursanta[info]visursanta on March 23rd, 2011 - 08:19 pm
šitas ieraksts sapisa manu smadzeni
(Reply) (Thread) (Link)
kristīne[info]faded on March 23rd, 2011 - 11:06 pm
vispār jau tu vienkārši varēji izlasīt tikai pēdējo teikumu, nevis lasīt visu no sākuma :D
(Reply) (Parent) (Link)