kristīne ([info]faded) wrote on March 23rd, 2011 at 07:25 pm
izgāju ārā.
izgāju ārā, jo vajadzēja.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties, jo es tak rozā nekad nevelkot.
izgāju ārā, jo vajadzēja un uzvilku milzīgu rozā džemperi, kaut gan 'es' un 'rozā' ir divi atšķirīgi jēdzieni, tomēr citas izvēles man nebija, jo ārā bija/ir auksts un vējains un visādi citādi ne mans laiks, un, dace, protams, sāka smieties, jo es tak rozā nekad nevelkot, jo man ir rudi mati un es klausos metālu.

plus šodien es vispār esmu kā izvemta
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.