01 March 2013 @ 11:19 pm
 
es varu oficiāli teikt, ka šobrīd pavisam noteikti ir manas mazās, nožēlojamās dzīvītes melnais posmiņš. veselība grīļojas, nervi uzvilkti un smadzenēs arī, šķiet, par kādu pelēko šūniņu mazāk.. mammai šodien dzimšanas diena, vecajā skolā žetonvakars, bet es esmu otrā latvijas galā, jo pagājušajā vasarā pēkšņi izdomāju, ka gribu mācīties iespējami tālākajā augstskolā lv robežās, tieši tpc es nevaru ar vienu autobusu aizbraukt mājās, normāli izdarīt to vienas dienas laikā, paspējot visu, kas, bez kratīšanās uz ceļiem, vēl ir paredzēts, vai, vēl jo vairāk, vienkārši samaksāt par tām nolādētajām biļetēm. un, nē, es nežēlojos, man te patīk (reizēm mazāk, reizēm vairāk), es tikai sevi dažreiz ienīstu par kaut kādām savām izvēlēm, like we all do. bet nu visu jau nevar dabūt un visur paspēt. man vienkārši ir kaut kāds izcili nesaprotams stāvoklis, tāpēc es par to tik ļoti sacepos. vēl noteikti tāpēc, ka es šeit esmu jau mēnesi, un organisms sāk kliegt pēc vides maiņas, bet nu nebūs, vecīt, vēl three more weeks (vispār jau man vienkārši pietrūkst kaķa un divgadīgā brālēna, pārējo vēl var pieciest)

lūdzu, man ātrāk kārtīgu pavasari, tad es vienmēr palieku priecīgāka, un man viss ir vēl vairāk pie pakaļas, nekā parasti.

oh, well, turpināšu savu 5dienas vakara nekā nedarīšanas maratonu. cheers!
 
 
( Post a new comment )
liktens_humors: hold on[info]liktens_humors on March 1st, 2013 - 11:56 pm
es nez. kad esi jau izvēli veicis nevajag skatīties atpakaļ, nav ko.
ar sevis sodīšanu neko jau nepanāks. vai nu atmet izvēli un ej dari ko citu, vai arī ņem visu, ko liekas ka var no tā sagrābt.
(Reply) (Link)