|
Septembris 22., 2005
Comments:
| From: | zizii |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:37 |
---|
| | | (Link) |
|
tu nopirki parasto vai kkādu speciālo???
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:38 |
---|
| | | (Link) |
|
kaut kādu tumšo.
| From: | zizii |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:40 |
---|
| | | (Link) |
|
skaidrs.tātad tā nav tā garšīgā ar patīkamu saldu piegaršu.nu iesaku taisīt truša cepeti sojas mērcē.tur šī derēs.
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:42 |
---|
| | | (Link) |
|
tu ņirgājies par mani? ne man trusis, ne es māku. laikam pamarinēšu kādu laiciņu to mērci ledusskapī, bet vēlāk (nu, pēc mēnešiem trim) izmetīšu, skaļi lamādamās - kurš to mērci vispār nopirka?!
| From: | zizii |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:49 |
---|
| | | (Link) |
|
nu labi,vistas spārniņi arī ļoti ņammīgi sanāk...marinēt ledskapī nav laba doma...
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2005 - 14:56 |
---|
| | | (Link) |
|
a ne gaļas ēdiens nesanāk?
| From: | zizii |
Date: | 22. Septembris 2005 - 15:04 |
---|
| | | (Link) |
|
drāzeņu lazana.karocizvāri visus drāzeņus kurus gribi(tipa kabači kaposti pupiņas u.d.c)saliec panna,pa virsu lazanjas loksnes,tad mērci,tad akal drāeņus,lazanjas loksnas un mērci.Mērcei vaig jogurtu,olu,sojam merci,sieru un zaļumus.un pa pašu virsu pannai vēl uzber sieru.jo siera vairāk,jo labāks sanak...
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2005 - 15:18 |
---|
| | | (Link) |
|
daudz siera? hihi. tas man ir kaut kas pazīstams.
bet patiesībā...es nejēdzu īpaši gatavot..
| From: | zizii |
Date: | 22. Septembris 2005 - 15:21 |
---|
| | | (Link) |
|
tur nekas TĀds nav jāmāk.izlasiji taču...palūdz anti_dievs palīdzību un uz priekšu.abiem būs labi pavadīts laiks un pilni vēderi...
| From: | f |
Date: | 22. Septembris 2005 - 15:42 |
---|
| | | (Link) |
|
hehe :) |
|
|
Sviesta Ciba |