: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 7., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:49
saklausījusies dr. drey, uzklāju uz sejas ķermeņa losjonu, kurš man ir pagadījies biezāks un treknāks, nekā sejas krēms, un esmu ļoti apmierināta. es tiešām nesaprotu, kāpēc tie mitrinošie krēmi tiek taisīti tādi, ka āda pēc tam nemaz nejūtas mitrināta. tagad, toties, veselīgs mirdzums ādai. nē, reiz man kosmetoloģe iedeva foršu mitrinošo jutīgai ādai, bet pēkšņi viņu pārstāja ražot vai kas, nu, the usual.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Aprīlis 2023 - 14:54
(Link)
Jā. Man pēc barojošajiem sejas krēmiem seja slāpst bet pēc mitrinošajiem mirst badu
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Aprīlis 2023 - 21:22
(Link)
ahah :D


vot, es tagad palasīju atkal starpību starp mitrināšanu un barošanu un šķiet, ka man ir iztrūcis barošanas elements. besī ārā. kosmetoloģe jau arī varēja iedomāties, ka man vajag barojošo iedot, lai arī es saku mitrinošo. viņa taču redz manu ādu. aīīī!
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:7. Aprīlis 2023 - 22:55
(Link)
Man vajag barojošo krēmu, lielākā daļa tādu ādai nepatīk vai šausmīgi aizķepina poras un daži labie paraudziņi ko dabūju bija pieejami ne Eiropā vai pie mums vai sen jau neražo un tā kosmētika, ko pie kosmetoloģes (pie kuras vairs nevar iet jo nu jau viņa šausmīgi veca) un kas maksā 70 eiro par vienu krēmu.. nu nebūs
Un kad paliek vassarraibumaina vai kad sāk svīst jo silts, tad vispār sakairinās un nekas viņai neder
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Aprīlis 2023 - 11:16
(Link)
hah, manai kosmetoloģei ir nedaudz pāri 60, un viņa uz mani, man šķiet skatās, kā uz ļoti jaunu, kamēr dermatoloģes, kas ir plus mīnus manā vecumā, skatās kā uz novecojošu un līdz ar to atšķiras pieejas un kaut kā jāsmeļ un kritiski jāvērtē viss, bet cik tad kritiski tu vari izvērtēt pats, vai ne, uz kaut kuru pusi jau beigās jāpieslienas.

man it kā gluži labi patika la roche posay toleriane krēms un "fludīds" https://www.1a.lv/p/sejas-krems-la-roche-posay-toleriane-ultra-40-ml-sievietem/8mm7, un cena pieņemama (jo īpaši aptiekās katru nedēļu 25 % atlaide), bet kaut kā laikam mūžīgi lietot vienu un to pašu nevar, un tagad kaut kā man nav tik labs efekts no tā, kā bija. vēl domāju pamēģināt neutrogena https://www.neutrogena.com/products/skincare/rapid-wrinkle-repair-regenerating-anti-wrinkle-retinol-cream-hyaluronic-acid/6811098.html

pagaidām isanas ķermeņa losjonu smērēju, bet ir risks, ka aizdambēsies poras, lai gan pagaidām ādai foršs mirdzums ir. ne spīdums, uzsvēršu.

> Go to Top
Sviesta Ciba