: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 13., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:43

(20 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Jūlijs 2022 - 10:20
(Link)
drusciņ pačakarēties, palamāt tos, kas saskrūvēja pārāk īsas caurules un savienojuma vietas uztaisīja neērtā vietā, palamāt rūsu, un gatavs :)
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:13. Jūlijs 2022 - 10:24
(Link)
redzi, man ir problēma - jo palamāties vajag arī uz tiem, kuri pirms izlietnēm neuzstādīja iespēju atslēgt ūdeni. tas nozīmē, ka, lai veiktu nomaiņu, vajag atslēgt ūdeni visai mājai. un - vajag arī salabot uzreiz, jo citādi ūdeni nevar pieslēgt atpakaļ. pieredze ar neīsta izmēra savienojuma nopirkšanu (komplektā ar tiešām nekvalitatīvu jaucējkrānu) arī ir. bet nu vēlme ietaupīt uz meistara darbu... IR! :)
[User Picture]
From:[info]lavametender
Date:13. Jūlijs 2022 - 10:52
(Link)
Pirms/pēc skaitītāja nav krāns? tad tev tiešām ir problēma. santehnika ir vienkāršākais darbs, aiz elektrības. meistarība gandrīz nav vajadzīga, civilo problēmu risināšanā. vot tur nošpaktelēt vajag trennētu un netrīcošu roku vai galdniecībā materālu nesapist, bet santehnika? viss standartizēts, tik tin pakulu pareizā virzienā, iesmērē un skrūvē.
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:13. Jūlijs 2022 - 12:54
(Link)
skaitītājs ir pie ieejas mājā (privātmāja, bet mēs te padaudz cilvēki dzīvojam)
[User Picture]
From:[info]f
Date:13. Jūlijs 2022 - 11:05
(Link)
pareizi, vēl arī tā problēma :D man, piemēram, arī caurules ir ne tikai aiz flīzēm, bet arī iemūrētas/iešpaktelētas, "jo tā to visi dara!" tā ka vajag lauzt flīzes nost (tur kaut kur ir sūce), izrakt no špakteļa caurules, nolaist visai mājai ūdeni, un pēc tam vēl arī lodēt tās caurules (manas prasmes beidzās ar flīžu nolaušanu).
[User Picture]
From:[info]lavametender
Date:13. Jūlijs 2022 - 18:39
(Link)
crap. tas pat nav vairs santehniķa darbs.

> Go to Top
Sviesta Ciba