: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 1., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:49
only murders in the building - par vienā ēkā dzīvojošu trio, kurš izlemj taisīt podkāstu par mājā notikušās slepkavības izmeklēšanu. kas nogalināja timu kono? kas bija tims kono?
desmit sērijas pa trīsdesmit minūtēm ar stāstnieka balsi, kas, kā jau iepriekš postulēts, man īpaši patīk. es nezinu, vai vispār ir kāds, kam nepatīk detektīvi? šim turklāt ir tāda tiešām forša noskaņa.


Tags:

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:1. Novembris 2021 - 21:04
(Link)
Ieinteresēja, noskatījos treileri, uzliku lādēties. Nezinu par visiem citiem, bet man detektīvi noteikti patīk (īkšķis uz augšu).
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:1. Novembris 2021 - 22:07
(Link)
Ka var skatīties uzreiz un labā 1080p kvalitātē, tas noteikti ir pluss. Tiesa, es angļu kino skatos oriģinālvalodā un pēdējā laikā arī cenšos visu vilkt 4k kvalitātē - varbūt tajā ir kaut kas no snobisma, bet, no otras puses, gribas arī izmantot sava tv iespējas, lai nebūtu sajūta, ka nauda iztērēta velti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Novembris 2021 - 23:49
(Link)
man nav hulu, un pa netflixu šī nav, tad nu izmantoju to, kas ir :)
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:2. Novembris 2021 - 00:14
(Link)
Man nav ne hulu, ne netflixa, un es arī izmantoju to, kas ir (torrentu), ha ha. :) Bet es arī saprotu, ka torrents ir čakars, un tas nav priekš visiem. Man kā datorcilvēkam gan nav iebildumu paķimerēties.

Ar torrentiem gan man reiz bija tāds gadījums, ka man uz privāto epastu atnāca vēstule no kaut kāda ASV autortiesību uzrauga, kurš mani brīdināja, ka man būs baigie sūdi, ja es tūliņ neizdzēsīšu no torrenta novilktu filmu tādu-un-tādu. Un es tiešām kādu stundu pirms šā epasta saņemšanas to filmu biju novilcis. Kā viņi to zināja un no kurienes viņi bija dabūjuši manu epasta adresi - tā man joprojām ir mistērija. Bet nobijos es ne pa jokam un to filmiņu tiešām aši, aši arī izdzēsu, ha ha. Par laimi, tas man tikai 1x tā ir bijis.

> Go to Top
Sviesta Ciba