: who's that girl? - : TA

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 4., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:52 - : TA
nezinu, kas vakar bija par dienu, bet es pirmo reizi savā mašīnas īpašnieka mūžā izgāju tehnisko ar pirmo reizi. ar kaudzīti vieninieku lapā un komentāru - te būs darbiņš gadam, - bet tik un tā. pat pie lampām nepiesējās. kā tas vispār ir iespējams? lai nu kā, tas man ietaupa steidzīgu braukšanu uz servisu tieši septembrī (varēs braukt oktobrī), kas ir ļoti laicīgi, paldies.

atklājums priekš manis - ja esi samaksājis visu internetā, tad caur csdd aplikāciju vari arī pieteikties rindā, un pa taisno braukt uz apskates staciju, pa ceļam lieki nepiestājot.

(3 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:4. Septembris 2021 - 17:46
(Link)
Galvenā lieta, kas jāizdara pirms TA, ir jānomazgā auto. Tas TA vērtējumus uzlabo par 20-30 % (zinātniski nepierādīts).
[User Picture]
From:[info]f
Date:5. Septembris 2021 - 14:13
(Link)
tas droši vien norāda uz rūpēm par mašīnu. tāpat arī turu mašīnu tīru iekšpusē un bagāžniekā izlieku redzamu aptieciņu, ugunsdzēšamo aparātu utt., lai viņiem nav jārokas un jāmeklē.

bet tik un tā - pirmo reizi izgāju ar pirmo reizi! un es šogad vispār nebiju servisā, un man arī iesprūda bagāžnieka druvis, kuras nācās ķimerēt vaļā. tad es točna domāju, ka pāraude ir pilnīgs fail.
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:5. Septembris 2021 - 22:41
(Link)
Jā, un inspektori arī ir dažādi. No pēdējiem, ko es atceros, viens bija īgnais piekasīgais, viens bija bezkaislīgais burta kalps, viens bija pēc-būtības-vērtētājs, kas atrada defektu, bet izlaida cauri, piekodinot, lai defektu mājās salabo. Kā paveicas.

> Go to Top
Sviesta Ciba