: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 28., 2021


[info]polija17:00
nu es īsti neapvainojos. to es saprotu, ka mēs te tīši, netīši visi piedalāmies eksperimentā (plānotā/neplānotā - tas man godīgi sakot vispār neinteresē).
Es vnk uz tā visa fōna baidos par tām mūsu valdības/eiropas u.c stratēģijām un zaļajiem sertifika'tiem. Tb redz kur Austrālija visus salikusi karantīnas viesnīas un pie 26 (laikam) gadījumiem uz 5milj pilsētu/eģionu VISU aizklapēja ciet. Viņeim s''keit ir mazāk bojā gājušo dēļ Covid nekā mums.
Un Austrāliju gan tā kā nevajadzētu salīdzināt ar Ķīnu vai ko tr. A mums saslimušie simtos katru dienu, mirušie padsmit, desmitos.. Bet mums te murgo par zaļajiem sertifikātiem, ceļošanu, iekštelpu pasākumiem, utt.. Tb neviens neko nezina, jauni paveidi turpina parādīties arī lv (nu gan jau ka ceļojot ievesti), bet mūsu gudrās galvas turpina pieņemt haotiskus un nepārdoma'tus lēmumus. Tb pat speciālisti vēl nezin kā tās jaunās mutācijas ziemā ēd, bet mēs tēlosim, ka zinām, ka tās arī pasargā un tik vērsim visu vaļā (tas nekas ka kopējā saslimstība ir krietni virs tiem sākotnējāluksofora principā noteiktajiem 200/100000..
Es vienīgā nesaprotu, kā ceļošanas veicināšana uz ārzemēm varētu sildīt mūsu ekonomiku. Imho mūsu ekonomika nesastāv tikai no airBaltic.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba