: who's that girl? - : VBeam, 2. reize

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 11., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:59 - : VBeam, 2. reize
kāds man te teica, ka ar IPL katra nākamā reizes likās sāpīgāka. tad nu ziņoju, ka otrā vbeam reize bija krietni mazāk sāpīga. varbūt tā ir VBeam atšķirība no IPL? nezinu. bet salīdzinot ar pirmo reizi un manām ekspektācijām, varētu pat teikt, ka otrā nebija vispār sāpīga. tālāk ziņot vairs nevarēšu, jo dermatoloģe teica, ka ar šo reizi man pietiks, un nākamo reizi man pašai jāskatās pēc sajūtām, ja vajag un vai vajag. gan jau, ka vajadzēs, bet ja tas būs pēc gadiem diviem, i'm fine with it.

mēģināju uzņemt bildes, bet telefonā pat noņemot visus filtrus līdz nullei, man šķiet, tik un tā ir kaut kādi automātiski uzstādītie filtri, vai arī es nemāku uzņemt tā, lai būtu redzamas vajadzīgās detaļas - apsārtums, piepampums, nelīdzenums pēc procedūras, un vienmērīgāks ādas tonis un reljefs pēc procedūras. āda jau tagad gandrīz nereaģē uz temperatūras svārstībām (un alkoholu). gluži kā visiem normāliem cilvēkiem! neviens krēms to nevarēja panākt, lai arī kas tam būtu sastāvā (tikai īslaicīgi varēja, uz dažām stundām, best case scenario), un neviena kosmētiskā procedūra nedeva tādu efektu (tikai īslaicīgi, dažas dienas, varbūt nedēļu; mikrodermabrāzija bija laba). so, yeah, aparātprocedūrās ir spēks.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:11. Aprīlis 2021 - 11:19
(Link)
ja tev ir androīds, uzliec camera fv-5 lite, šo turu reizēm, kad parastā telefona aplikācija nespēj parādīt detaļas. tur var gan taisīt makro, gan pieregulēt spilgtumu. very useful
[User Picture]
From:[info]f
Date:11. Aprīlis 2021 - 11:23
(Link)
redz kā, paldies! ciba visu zin :)

> Go to Top
Sviesta Ciba