: who's that girl? - : viens gads un bez sešām dienām deviņi mēneši

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 6., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:37 - : viens gads un bez sešām dienām deviņi mēneši
gulēšana.

noliku bērnu gultā, bet kaut kā galīgi nebija lustes gaidīt, kamēr viņš aizmigs, jo es paskatījos pulkstenī - 20:58, un man nolaidās rokas - pēc maniem aprēķiniem, viņam pēc divām minūtēm jābūt dziļā atrubonā. dārziņā viņš guļ tik ilgi un labi, ka audzītēm prieks, no 12.30 līdz 15.00, kā bankā. citreiz 15 minūtes agrāk vai vēlāk. priekš manis, protams, tas nav tik forši, jo tas nozīmē, ka vakarā ies gulēt tikai 21.00. vai attiecīgi 15 minūtes agrāk vai vēlāk. man tas ir par vēlu, gribu, lai viņš guļ īsāku diendusu (kā mājās - pusotru stundu, izņēmuma gadījumā - divas) un vakarā ir atlūzis spilvenā jau 20.29! bet pēdējā laikā tāda prieka nav bijis. tikai 21:00, ne agrāk. skaidrs, ka agrāk vairs arī nebūs. šitādos tempos man arī drīz būs tā, ka liksies gulēt 22:00, un pēc tam, vispār - 23:00! līdz šim domāju, ka tā vai šā, bet "tie vecāki vainīgi", tagad zinu, ka dārziņš, ka tevi.

nu lūk, noliku viņu, tātad, gultā, un, novēlējusi labu nakti, izgāju no istabas un aiztaisīju durvis. izslēdzu visu, lai dzirdētu, guļ vai neguļ. dzirdu - dauzās ar kājām pa redelēm, bet neko nesaka. 21:08 ir klusums. domāju - vai tiešām? nē, vēl padauza tās redeles. tad es attapos kaut kur 21:15, ka ir klusums kādu laiku jau. un klusums ir līdz šim brīdim. zinot manējo, viņš varbūt tur gultā sēž un klusi spēlējas, bet pārbaudīt es neiešu.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]polija
Date:6. Novembris 2020 - 23:27
(Link)
protams, ka bd pie vainas! Es arī ar šito cīnos. Bd noguļ 1,5-2h un viss, mājās vakarā pat 21:30 miega vēl nevienā acī.
Sekojoši nākamajā rītā nevar pamosties, piecelties, sataisīties uz bd, un kavējam..
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Novembris 2020 - 10:08
(Link)
nujā, mēs varam piecelties 7:00, bet, skaicka viņš ir nedagulējis, un to kompensē pusdienlaikā, un riņķis iet uz riņķi. man tikai šķiet, ka neviens dārziņā negribēs modināt pirms laika.

kā veicas ar cīņu?
From:[info]polija
Date:9. Novembris 2020 - 18:59
(Link)
tieši tāpat kā Tev. :D Katrā ziņā es pat priecājos par tām reizēm, kad viņa bd neaizmieg (esmu vnk teikusi audzītēm, lai nu nespiež gulēt, ja galīgi redz, ka nevar), jo tad aizmieg vismaz vakarā normāli. Pati jau citreiz 20os aiziet savāc pidžamu, iet pārģērbties mazgāties, tīrīt zobus un gulēt.. :D
Vnk no rītiem cenšos nemodināt. Modinu tikai tad, kad jau ir 7:30-7:45 un vēl šņāc. Tavējā vecumā nemodināu no rītiem. Ļāvu izgulēties un vedu vēlāk. Jo tai laikā (1,5+ gadi) viņai vispār bija iestājies guļamais periods un nogulēja 2,5h pa dienu (neatkarīgi no tā cikos cēlusies) un pēc 12,5-13h pa nakti. Vnk pārkārtoju savu darbu tam lai bērns būtu izgulējies.
Bet nu tur man sava filosofija, ka miegs ir viena no svarīgākajām lietām (kurās vēl varbūt ietilpst svaigs, gaiss, pareiza ēšana). Pati nekad nelieku modinātāju, mostos tāpat, bērnu arī po žizņi cenšos nemodināt. Labāk aiztrencu agrāk gulēt vakarā..
[User Picture]
From:[info]f
Date:9. Novembris 2020 - 22:08
(Link)
ja es pamostos 7.45, man būtu sajūta, ka es jau esmu pazaudējusi ļoti daudz laika no dārgā dienas laika :) mēs ceļamies 7.00, un tas ir ļoti labi, citreiz pat pamostos agrāk. BET ja viņam pusdienlaikā maigi noregulētu kaut par 30 minūtēm īsāku diendusu, man vakars sāktos nevis 21.00, bet 20.30, un vakarā tas ir daudz.

> Go to Top
Sviesta Ciba