: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 29., 2020


[info]ripp11:32
nu jā, bet neviens jau arī nav parādā dzīties pakaļ ar informāciju. šī informācija nav apslēpta. to visu var atrast, ja grib.
un nav arī tā, ka mans personiskais pienākums būtu censties attaisnot pārprasto medicīnas sistēmu, kas ir pārprasta vidējā cilvēka informētības līmeņa dēļ. un zems ir gan informētības līmenis, gan arī vēlme pēc vairāk informācijas. daudz populārāks ir viedoklis "mazāk zinu, labāk guļu, bet kompetenti spriežu tāpat".

piemēram, daudz runā par to, cik mokošas ir dzemdības, kā beidzas spēks dzemdībās bet ļaunais personāls netaisa ķeizaru un turpina likt dzemdēt (jeb mocīties).
daudz mazāk runā, ka grūtniecības laikā ir ekstrēmi svarīgi daudz staigāt un kustēties lai audzētu fizisko izturību. jo dzemdības ir maratons, spēku un resursa sagāde kuram ir katras sievietes pārziņā.

šī ir tāda kā dzemdību speciālistu sāpe. ka sievietes nāk ar daudz prasībām, bet nav gatavas diezko daudz dod pretī. un daudz vairāk interesējas par gultiņas un ratu izvēli, kā par to kā pašai sagatavoties.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba