: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 28., 2020


[info]ripp17:37
man žēl, ka radās tāds iespaids. es galīgi neesmu šādā pozīcijā. Mani patiešām interesē, kādēļ bija tā, ka ķeizars pacientam ir lētāks kā vaginālas dzemdības.
jāsaka, arī šobrīd par epidurālo analģēziju pēc paša vēlēšanās ir jāmaksā. Bet ir virkne situāciju, kad to dod bez maksas. Tāpat nav jāmaksā par papilddevu. Un nav jāmaksā par partnera dalību. Tagad, covid laikā, ir citādi, bet iepriekš partneris reizēm varējaa piedalīties pat ķeizarā (sēdēt sieveitei pie galvas).
Es nemaz neesmu pret ķeizargriezienu. Ir brīnišķīgi, ka tos var veikt. Tie glābj dzīvības, naturāli. Bet man nepatīk tas, ka cilvēki domā, ka ķeizargrieziens ir labvēlīgāks kā vaginālas dzemdības, jo ķeizarā čiks un izņem, nevis pašam sūri grūti jāspiež laukā. Diemžēl, ļoti izplatīts ir viedoklis, ka ķeizars ir vēlamākais risinājums un vaginālas dzemdības ir bezmazvai mediķu uzspiests arhaisms.
Lai gan jāpiekrīt, ka medicīnas sistēmā daudz kas nav optimāli, tomēr šis - neatbilst īstenībai. Ķeizargrieziens ir labāks vien tad, kad citādi nevar.

Un es ne vismazākajā mērā neuzskatu, ka ir slikti, ka Tev vai kādam citam bija ķeizars. Vai ka parastam cilvēkam jāstrīdas ar ārstu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba